Fly Baby

Aloittaja Markku Mustalammi, helmikuu 09, 2006, 21:33:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Markku Mustalammi

Hämeenlinnan Ilmailukerho myy Fly Baby-projektin. Puuosista n. 85% valmiina. Joitakin teräsosia seuraa mukana.
Nähtävänä Hämeenlinnassa sopimuksen mukaan. Tiedustelut 050 3743665 tai 040 5455696

JukkaK

Tämä projekti etsii vieläkin uutta omistajaansa  :o. Tarjotkaa rohkeasti joko Markulle yllä olevaan numeroon tai minulle num. 0400-480798.
Lähtee sopivasti.... *0*

Jukka

Theo Kutalevski



  Moi
  Tonni vai kaksi tonnia?

  Mikä on valmistumisaste prosenteissa, tunneissa, tai valmistumistodennäköisyys?

  Barkarbyssä äijillä oli projekteja myynnissä auton peräkärryssä ja niissä oli hintapyynnöt.

  Terv
  Veikko

JukkaK

Terve!

Puuosista valmiina on nyt n. 95 %. Moottoria ei ole. Joitakin metalliosia seuraa mukana. Hämeenlinnan Ilmailukerho ei projektia jatkane. Hp. 3000 €. Kone nähtävillä Hämeenlinnassa.

Jukka

Theo Kutalevski


  Kiitos vastauksesta!

  Pitää pistää harkintaan. Otan puhelinnumerot ym. talteen.  Jos moottoria ei ole, niin mikä tuohon olisi oletusmoottori? Katsoin netistä ja sieltä löytyy myös vastauksia yms. Vissiin potkuri, radio ja mittarit maksaisi vielä lisää.

  Veikko

Theo Kutalevski

  Lauantai-ehtoota!

  Kävinpä sitten noin kuukausi sitten katsomassa tuon projektin. Se oli helmikuun maanantai. Kysehän oli, siis mitä päähäni jäi siitä vierailusta, että ilma-alus "FB:n" aloittaja oli tehnyt projektin lentäväksi. Sitten se oli kärsinyt jonkun rullaus- tai laskuvaurion, jossa ilma-alus oli mennyt todella huonoon kuntoon. Se on 1-paikkainen ja 1-tasoinen alataso, jolla vetopotkuri, eli moottori nokassa.

  Sitten projektia oli jatkettu rakentamalla lähes kaikki uusiksi. Osa niistä kännykällä otetuista kuvista onnistui oikein hyvin. Projektia on rakennettu asiallisesti ja asiallisissa tiloissa. Vanhoja osia oli vertailun vuoksi uusien osien vieressä. Että sillä on kyllä vetovoimansa, tosin kaikki muutkin rohkeasti katsomaan, siitä näkee miten puukone oikein pitäisi tehdä.

  Siis tietysti tarjouksen tekijä haluaa etenemistä. Ainakin kiitän kovasti jo siitä, että minulla oli mahdollisuus nähdä se projekti. Vaimo ainakin kielsi, että ei saa tehdä sitä olohuoneessa. Kun kyse on harrastustoiminnasta niin eihän sillä lentämisellä tai valmistumisella ole väliä. Kun ei ole lupakirjaa, niin voisihan sitä rullailla pitkin kenttää. Rullaus on tärkeä osa lentämistä, eihän kone pääse ilmaan ilman kenttää.

  Olen nähnyt miten kova homma on koneen valmiiksi tekeminen, sillä lentäminen ja muiden ihmisten lennättäminen taivaan tuulien vietävänä aivan omalla vastuulla.

  Hieno projekti ja pääsin sieltä Hämeenlinnasta Vantaalle ihan ehjänä! Tänään olin apurin hommissa Räyskälässä. Vähän bensaa läikkyi takille, että taas tulivat henkilökohtaiset rajat mieleen, heh heh....

  Kannattaa käydä jollain syyllä siellä H-Linnan kerholla, elämysmatka sellaisenaan ja oppii aina jotakin muuta kuin villasukan kantapään kulumiskäyrää...

  Theo

JukkaK

Terve!

Tarkistettu hintap. 2500 €!!

Tästä hieno projekti juuri sinulle...

Jukka

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod