Ultrakevytlennon SM kisat 8.6. - 10.6.2018 EFNU

Aloittaja Suksi, toukokuu 04, 2018, 09:14:39

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Suksi

Ensimmäisten nykymuotoisten ultrakevytlennon SM kisojen nettisivut ovat auenneet, siellä kaikki tarvittava tieto kisailijalle,

http://ultrasm2018.fi/ 

Armin Züger

#1
...virallinen ilmoittautumisaika loppuu huomenna (1.6. klo 23:59). Vielä mahtuu. Haasta kaverisi ja osallistu! :thumbsup:
// Armin

Armin Züger

#2
Kilpailulennot lennettiin lauantaina (3 lentoa per miehistö). Sää oli hyvä, tuuli tyyntyi illalla joten myös laskukisa pidettiin lauantai-illalla.
Kiitoksia kaikille osallistujille, Nummelan porukalle ja oman kerhon tausta- ja apuhenkilöille. Ensi vuonna uusinta ehkä Hangossa?
// Armin

juhan

Oliko runsas osallistujamäärä? Millaisia tuloksia saatiin?

Armin Züger

Osallistuija olisi voinut olla enemmän, mutta kuitenkin riittävä määrä että saatiin viralliset kisat aikaiseksi. Osallistuijat lensivät kolmella kierroksella kaikki kolme ränniä läpi. Kilpailu ratkesi vasta viimeisellä lennolla. Kahden kierroksen jälkeen ero 1. ja 2. sijan välillä oli alle 200 pistettä. Johdossa oleva miehistö myöhästyi lähtoviivalla (yli minuuttia), ja sattui yksi pitkä ulosajo. 2. sijan kilpailija näytti todella hyvän suorituksen (alle 200 pistettä), sen jälkeen. Pistemäärät (ml laskukilpailun pisteet) 1200 ja 3000 välillä. Laskukilpailu tuntui olevan vaikea kaikille, mutta sen painoarvo oli paljon pienempi kuin lento-osiolla. Tervetuloa mukaan ensi vuonna, lisää (mukavaa) porukka tarvitaan. Ja kannattaa mainittaa vielä että osallistujat olivat tavallisia UL-lentäjä (osa ei koskaan kokeillut ANR:ia, lensi ensimmäisen harjoituslennon perjantaina). Tunnelma oikein mukava ja rento.
// Armin

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod