Kuhmo Fly In 7.-9.7.2017

Aloittaja Timo Hyvönen, kesäkuu 15, 2017, 10:16:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Timo Hyvönen

Tervetuloa yhdeksänteen Kuhmo Fly Iniin


Kun Malmikin on kiinni 8.7. kiihdytyskisan takia, kannattaa lähteä retkelle.



Heinäkuun ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna 07.-09..07.2017 Kuhmossa järjestetään jälleen perinteinen Fly In. Tämä on nyt samaan jonoon yhdeksäs tapahtuma, ja aina on ollut mukavaa.


Kuhmo on kaukana mutta lähellä. Pisimmilläänkin lentomatka Suomen kaukaisimmista kolkista kestää kolmisen tuntia. Matkalla on mielenkiintoista nähtävää, ja suosittelenkin laskeutumaan välikentille. Ainakin Lappeenrannassa, Vesivehmaalla, Jyväskylässä ja Hallissa on ilmailumuseot. Mäntän Sassissa on uusi kunnostettu lentokenttä, Vaalan vanha sotakenttä on niitetty. Pohjoisen kentistä olisi mukava kuulla lisää Kuhmossa. Lähiseudulta löytyviä lentoretkikohteita ovat mm. Lieksa-Nurmes, Kajaani ja Suomussalmi, joissa voi käydä pyörähtämässä päivien mittaan. Kajaanista saa lentokonebensaakin, Kuhmosta löytyy V-Power 98E5 ja Dieseliä.


Olemme paikalla jo perjantaina toivottamassa tulijat tervetulleiksi. Ohjelmaa on lähinnä lauantaina, kun klo 10 avaamme tapahtuman. Kuhmon ilmailukerho esittäytyy ennen kaupunginjohtajan avauspuhetta klo 12. Klo 13 alkaen on luentoja, mm. E-mag sähköinen sytytys esittelyineen, OH-WOW-hankinta Euroopasta, Ilmailuliiton terveiset ja vielä muuta, ohjelma päivittyy www.kuik.fi. Jos kiinnostusta riittää, pidän mielellään tilannekatsauksen Helsinki-Malmin tilanteesta, jonka tunnen hyvin. Sunnuntaiksi järjestämme aamuhuollon ja kyydit kentälle.


Tilaisuuteen voi tulla normaalisti kuin korpikentälle, ilmoittautuminen www.kuik.fi auttaa arvioimaan sopan määrän. Huutele viisi minuuttia etukäteen radioon niin ehdimme kuuluttaa saapumistasi yleisölle. Majoitustilaa on hyvin, Hotelli Kainuu on keskustassa, Hotelli Kalevala muutaman kilometrin itäpuolella.. Kentällä on hyvät telttailupaikat ja uusi hieno puusee, vettäkin on tarjolla. Vieressä on kalakoski, josta voi hakea ruokaa kunhan luvat ovat kunnossa. Vesikoneille löytyy tilaa sekä kentän läheltä että Hotelli Kalevalan rannasta, miksei sieltä keskustan venelaituristakin.
Lataa tästä lisätietoa
koko tilaisuuden esittely Kuhmo Fly In 2017
reittiehdotuksia matkalle Kuhmoon kuhmoon2017
Kuhmo EFKH lentopaikat.fi


Tervetuloa kaikki lentäjätoverit, ilmailijat ja muuten vain kiinnostuneet! Kuhmo on elämys
Lentoon!

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod