LEX Malmi

Aloittaja Martti Mattila, helmikuu 23, 2017, 18:16:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Lex Malmi keskustelu menossa ja katsottavissa Yle Areenassa.

Antsu

On näköjään jo alettu maksamaan probagandasta jo radiosuomipopin juontajillekin juha perälälle vai mikä peräsuoli se on ja jaajo linnomaalle. Tänään 5.4 radio suomipopin aamulypsyssä molemmat ääliöt kampanjoivat kovasti Malmin lentokentän sulkemisen puolesta ja että sinne pitää saada asuntoja. Perälä sanoin: "Laittakaa nyt sileäksi se Malmin Lentokenttä, jotta loppuu se pienkonetouhu" ja linnomaa komppasi: " Sinne saadaan asuntoja ainakin 4000 ihmiselle, sileäksi vaan". Tämän lisäksi vielä jotain muutakin pienilmailua halventavaa tekstiä tuli, mitä en tarkkaan muista.
Harmi kun olen aina tykännyt aamulypsystä ja juontajistakin, mutta nyt meni maku koko ohjelmaan. Onneksi on muitakin kanavia vielä! Harmi vain kun näillä ääliöillä on paljon kuuntelijoita, joten mainosarvoakin löytyy. Pienellä voitelulla saadaan juontajat möläyttelemään mitä vaan ja aika moni harmittavasti kuulee sen. Likaista on peli Malmin ympärillä!

Martti Mattila

Anne Sinnemäki sanoi melko tarkkaan näin. "Helsingin talouskasvun menestystarinassa juuri rakentaminen on se veturi mikä luo uusia työpaikkoja ja luo uutta taloudellista aktiviteettia." Eli kasvu itsessään lisää kasvua. Yrityksissä tämä menee niin että on expansiovaihe ja saneerausvaihe. Kaupungeissa saneerausvaihe ei onnistu, slummiutuneet lähiöt ovat täynnä työttömiä, narkkareita, väkivaltaa, ongelmia. Teollisuustyöpaikat ovat muualla suomessa. Tilannetta olisi voinut parantaa cityairport Malmi, mistä tulevaisuuden hiljaiset sähkölentokoneet voisivat ponkaista keskieurooppaan. Mutta ei, sinne vaan luomaan tulevaisuuden mätäpaisetta.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod