Lentokouluja/vuokraamoita floridassa

Aloittaja laarzmo, joulukuu 07, 2015, 10:51:37

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

laarzmo

Moikka,
Tarkoitus lähteä käymään floridassa helmikuussa ja mikäs olisi sen mukavempaa kuin päristellä cessnalla ympäri osavaltiota.
Onko kenelläkään kokemuksia miamin lähettyvillä olevista lentokouluista tai paikoista josta voisi cessnan tai piperin vuokrata?
Minulla on FAA:n validoima easa PPL mutta en ole koskaan lentänyt ameriikassa.
</Lauri>

kopterikuski

Koska et ole aiemmin Ameriikassa lentänyt kehottaisin ensimmäiseksi nyt jo  hankkimaan jonkin alueen ilmailukartan ja opiskelevan sitä (minultakin löytyy vanha).  Olisi kyllä muitakin neuvoja antaa joten voit ottaa yhteyttä yv:ä

Jari Lindevall

Floridassa on pikkukenttiä runsaasti, joten luulisi sieltä jonkin sopivan löytyvän. Itsekkin menen sinne (Miami) Maaliskussa, tosin sightseeing-lennolle kyytiläiseksi, niin ja tsekkaamaan ;https://www.kennedyspacecenter.com


Ehkä tuo käy  ;http://flymiami.com/rentals.html
Tuossa myös  ;http://www.airplanes4rent.com
Lisää useita    ;http://www.pilotplanet.com/rental/1/2/33056/25/

Seppo Koivisto

Kannattaa opiskella myös etukäteen sikäläistä radiopuhelinliikennettä, joka poikkeaa eurooppalaisesta. Karttoja voi ladata linkistä, vaativat hiukan tottumista. https://www.faa.gov/air_traffic/flight_info/aeronav/digital_products/vfr/

Kannattaa myös selvittää mitä vakuutuksia koneen vuokra sisältää, halvin ei yleensä sisällä kaskoa. Vuokranantajan kasko kyllä korvaa koneen, mutta vakuutusyhtiö voi alkaa periä korvauksia lentäjältä.

Seppo Koivisto


jpkinos

Heippa Lauri,
Olen asunut ja lennellyt täällä jenkeissä viimeiset yli 10 vuotta, nyttemmin St. Louisissa, Missourissa. Jo ennen tänne muuttamistani ja oman koneen hankintaa tänne, minulla oli matkoillani tapana mennä paikallisille lentokentille sekä Euroopassa että jenkeissä ja vuokrailla koneita omaksi ilokseni ja ajan tappamiseksi viikonloppuisin. Ehdottomasti paras tapa mielestäni on ottaa paikallinen lennonopettaja mukaan! Se maksaa tyypillisesti $50/h eli ei mitään verrattuna siihen aikaan ja vaivaan, joka tarvitaan turvallisen lentämisen varmistamiseen tutustumalla paikallisiin olosuhteisiin, tapoihin ja määräyksiin. Jos sitä tekee tarpeeksi paljon niin sitten on ehkä turvallista mennä ilman opettajaakin vähän myöhemmin, kun on saanut kerättyä tarpeeksi itseluottamusta ja tietoa alueesta ja tavoista. Mukavia lentoja Floridan reissulle!

teemukoo

Lentokoneen vuokraajan vakuutus, esim. Avemco on hyvä yhtiö jota itse käytän. Lisäksi suosittelen minäkin lennonopettajan palkkaamista kyytiin. Kannattaa marssia suoraan johonkain paikalliseen lentokouluun, ainakin täällä Texasissa homma luonnistuu ja toimi hyvin Floridassakin viime keväänä. Ilmatilaluokkia, radio fraseologiaa ja karttoja kannattaa tutkia etukäteen. Hanki tuorein TAC ja Sectional Chart sekä AF/D ja ei kun taivaalle. Useiden lentokenttien FBO:ssa tiedetään joku paikallinen jolta saa 152:sen lainaan 86 dollarilla (wet)

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod