Lentolehtisiä

Aloittaja Teppo Miettinen, syyskuu 07, 2005, 13:18:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Teppo Miettinen

Tervehdys,

Suomessahan ilmestyy tämä maanmainio ILMAILU-lehti. Mutta mitä muita laadukkaita ilmailuaiheisia aikakauslehtiä maailmalta löytyy? Mitä itse luette ja mitä suosittelette?

Terveisin
Teppo

Petri Ahonen

#1
Jos todellakin tarkoitat maailmalta, niin oma suosikkini on englantilainen Todays pilot.
Siinä on paljon tarinoita, testejä, moottoritekniikkaa, turvallista lentämistä käsitteleviä artikkeleita, laite esittelyitä yms.jne.tms.
Suosittelen!


www.todayspilot.co.uk

Tuomas Kuosmanen

FLYING (www.flyingmag.com)  on kanssa hyvä, siinä on paljon hyviä kolumneja. Ehkä enemmän "asiaa" ja vähemmän kone-esittelyjä ym kuin Today's Pilot:issa, mikä sekin on kyllä luettujen listalla. EAA:n Sport Aviation on sit kanssa toki kiintoisa, sitä on esim. Tikkurilan kirjastossa.. :-)

//Tuomas

Teppo Miettinen

Kaikki lehdet ympäri maapalloa kiinnostaa. Niitä on helpompi lähteä lehtipisteistä yms. kirjakaupoista metsästämään kun tietää nimen.
Ja myös muutkin kuin englanninkieliset lehdet, sillä joskus esim Saksassa/Italiassa käydessä voisi olla hauska ostaa joku paikallinen lehti lentokonelukemiseksi. Vaikka ei kieltä aina osaakaan niin kuvia on kiva katsella  :)

Tuo Today's Pilot ainakin näyttää löytyvän lehtipisteen valikoimista, pitänee käydä ostamassa näytekappale.

-Teppo

masal

Koneen rakentamisesta kiinnostuneille myös Kitplanes on ainakin yksi vaihtoehto.

www.kitplanes.com

Markku Salminen

Jyri Huttu

Apalin Siivet-lehti!

Lehden laadusta ja (laatu)kehityksestä voidaan olla montaa eri mieltä, mutta ensinumerosta (since 1987?) saakka sitä lueskeltu. Aikanaan lehti käsittely mainiolla tavalla ilmailun viesti-, suunnistus- ja lähestymisjärjestelmiä, VOR/ADF/ILS/jne. Pikkupoikana oppi tarttui hyvin päähän... Minusta ihan mainio yleislehti, käsittelee liikenne-, sotilas- ja harrasteilmailua, avaruustarinoita unohtamatta.
[email protected]

LAPFC-lennonvalmistelusovellus, 2. sija valtakunnallisessa Octopus-mobiilisovelluskilpailussa 17.5.2006.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod