Auton parkkimaksut kentillä

Aloittaja Antsu, tammikuu 10, 2015, 18:07:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Antsu

Hienosti taas finavia tukee yleisilmailua! Meillä on EFJOssa auton parkkeeraaminen maksanut harrasteilmailijoille 25,00€ vuodessa jo pitkään. Nyt yhtäkkiä yleisilmailijoita rakastavat herrat finavialla nostivat parkkimaksun 400,00 euroon!!! Jos oikein laskin, niin korotus on vaivaiset 1600%!!!  Kiitos taas tästäkin yleisilmailun tukemisesta! No, autot parkkeerataan sitten tästä lähtien tien varteen 200 metrin päähän finavian kyltin eteen, mutta järjetöntä harrastajien kiusaamista tämäkin. Varsinkin, kun tällä ei ole mitään merkitystä tuon puljun talouteen, mutta harrastelijalle tuo on todella iso raha.

LauriT

Kiusaa se on pienikin kiusa. Toivottavasti Kari Savolainen on nyt hyvällä mielellä odotellessaan tosi jytkyä, mikä tapahtuu kun kaivinkoneet tulevat Malmille. Tosin teemme parhaamme, etteivät tulisi.

jkettu

Lainaus käyttäjältä: Antsu - tammikuu 10, 2015, 18:07:43... No, autot parkkeerataan sitten tästä lähtien tien varteen 200 metrin päähän finavian kyltin eteen...
Kunhan ette tuki sitä aidanvierustan huolto/pelastustietä.  Saattaapi tulla pysäköintikieltomerkkien valmistajille yllättävää lisäbisnestä.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod