Friedrichshafen 2015

Aloittaja Tapani Honkanen, tammikuu 04, 2015, 14:20:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tapani Honkanen

Ihan vain herätyksenä rahvaalle, muistutan harrasteilmailun messutapahtumasta Aero 2015 Friedrichshafenissa 15. - 18. huhtikuuta 2015. Tilasin juuri lentoliput ja tein hotellivarauksen. En sattunut huomaamaan suoria lentoja tuonne Friedrichshafeniin. Taisin olla vuonna 2012 viimeksi ja silloin oli suorat lennot ja halvallakin oli kun näin vuoden vaihteessa varasin.
Nyt otin lennot Helsinki-München-Helsinki. Eipä ne paljon maksaneet nytkään. Lähden matkalle 14. päivä ja jatkan junalla Friedrichshafeniin. Takaisin lennän 18. päivän illalla. Kun tuota aikaa on, niin en koko aikaa messuilla viivy, vaan käyn sitten taas tuolla Münchenissä Deutches Museumissa, jo kolmannen kerran vajaan kymmenen vuoden aikana. Antaahan se oivan läpileikkauksen alan kehityksestä ja Aero 2015 kertoo mitä harrastelijalle nyt tarjotaan.


Tapani Honkanen

Ihan vain herätyksenä tuonne Aero 2015 messuille menosta. Tulorajoitteiselle kuten minä, sopivan hintaisia hotellihuoneita rupeaa olemaan niukasti. Eilen varasin huoneen Münchenistä ja laitoin sähköpostia viimekertaiseen majoituspaikkaan. Kun sieltä ei aamuun mennessä vastattu, katsoin booking.com majoituskartan sadepisaroista sopivia majoituksia (on muuten kätevä systeemi). Keskusta on jo käytännössä loppuunmyyty ja paikallisjunaraiteen/asemien varrelta löytyy vielä vähän. Varasin itsekin sopivan huoneen pariksi yöksi. Nuo pisarat vaan tippuvat aika tiuhaan. Toisaalta, ensimmäisellä  kerralla kuutisen vuotta sitten kaverin teimme siten, että junalla muutama asemanväli keskustasta poispäin ja sitten vain kyselemään majoitusta. Löytyihän se vaatimaton gasthof/gasthaus piankin. Näin vanhana arvostaa jännityksetöntä elämää enemmän, joten nuo varaussysteemit on vaan enemmän mieleen.
Myöskin nuo lennot suorina tai lyhyellä vaihtoajalla hupenee ja kallistuu.

SakariKuosmanen

Tarvitseeko joku majoitusta Friedrichafenissa ajalle 15.-18.4.2015? Minulla on hotellikiintiössämme vielä 4 huonetta vapaana. Huoneen hinta 60€/hlö, sis aamiaisen. http://www.schlossgarten-hotel-fn.de/html/hotel_english.html
Jos tarvitset niin pikaisesti emailia sakari.kuosmanen (kissanhäntä) nettilinja.fi
saku

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod