Yeasu FT-550

Aloittaja Cube, joulukuu 17, 2014, 12:20:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Cube

Olisiko kellään kokemusta ko.radion ohjelmoimisesta YEC01 ohjelman avulla? Ohjelma tuntuu toimivan kaikilta osin hyvin mutta kun yritän kirjoittaa uuden kentän ja sen taajuuden ohjelman taulukkoon niin herjaa errorilla. Kun laitan kentän ja taajuuden suoraan radioon ja ajan sen sitten radiosta ohjelmaan PC:lle niin homma toimii ja pystyn sitten editoimaan sitä mutta en lisäämään uutta.

Toma

Joudut muuttamaan Control Panel -> Region and Language -> Formats -> Additional settings -> decimal symbol asetuksia Windosista niin että erottaja on muistaakseni piste eikä pilkku. Sitten se toimii.
Terveisin
Tom Arppe

Cube

Kiitos vastauksesta, nyt alkoi toimimaan, vaati sen pisteen. En olisi itse koskaan älynnyt mistä ohjelmointi kiikasti.

Toma

Hyvä homma että lähti toimimaan, tsemppasin kesällä saman ongelman kanssa, mutta tämä työ on tuonut hieman kokemusta samankaltaisista ongelmista. Tuokin  juurtaa siitä kun tekijät kuvittelevat että maailmassa on vain yksi maa ja yksi kieli ja yksi tapa jakaa lukuja :)
Terveisin
Tom Arppe

Cube

Kyllä käy nyt kätevästi radion ohjelmointi kun sai ohjelman toimimaan. Näppäilin n.50:n kentän taajuudet ja nimet radioon eikä vaatinut paljon aikaa verrattuna siihen, että olisin tehnyt työn pelkästään radion nuppeja käyttämällä.
Kiitos vielä kerran Tom!
Terveisin Mauri Gadd

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod