Virta-avain OH-U474

Aloittaja Mikko Nikunen, marraskuu 08, 2014, 17:40:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mikko Nikunen

Löytyisikö avaimia ultraan  OH-U474. Kustannukset korvataan.

t:Mikko

nolla-5-nolla482146nolla.

LauriT

OH-U474 ei ollut ilma-alusrekisterissa.  Jos se on sattumalta Ikarus, niin Ikaruksilla on vain 10 erilaista avainta ja viimeinen numero kertoo mikä avain on kyseessä. Luulisin, että muillakin tehtailla kuin Comcolla on samantapainen järjestlmä, voisit aloittaa kertomalla koneen merkin.

t. Lauri Tarkkonen

Mikko Nikunen

Lähinnä kyselen kopioavaimen perää jos jollekulle olisi jäänyt sellainen taskunpohjalle. Alkuperäiset ovat kadonneet.

t:Mikko

LauriT

En oikein ymmärrä. Onko Sinulla siis lennokki ilman yhtään avainta, vai puuttuuko vain kopioita, eli on olemassa yksi avain.  Jos etsit taskunpohjalle unohtuneita aivaimia, niin kannattaisi etsiä koneen entisiä omistajia, koska heillä on ollut avaimia.  Koneen maahantuiojalla saattaisi olla sarja avaimia, joista joku sopisi, mutta hän ei varmaan tiedä mikä avain koneeseesi sopii.  

Jos Sinulla on yksi avain mene lukkosepän puheille, heillä voi olla sopiva aihio, josta tekevät haluamasi määrän avaimia. JOskus aihioita ei ole Suomessa, mutta koneen valmistaja tietää kyllä mistä niitä saa  Koneen valmistaja voi myös tietää mikä on avain, kun kerrot hänelle koneen runkonumeron ja valmistusvuoden. 

Ellei koneeseen ole yhtään virta-avainta, niin virtalukon voi viedä lukkosepälle, joka todennäköisesti kykenee tekemään siihen avaimen, jos lukko on jotain hänen tuntemaansa mallia. 

- Lauri Tarkkonen

Mikko Nikunen

Hei Lauri,

Kiitos neuvosta. Katsotaan ensin löytyykö kopiota, jos ei niin ryhdyn sitten noihin muihin toimiin.

t:Mikko

kopterikuski

Nii ja jos joudut noihin muihin hommiin  lukkoseppä kysyy kuitenkin ensimmäiseksi että mistä vehkeestä niin et sitte mee kertomaan että lentokoneesta; tie on pystyssä heti. Sano vaikka puutarhajyrsimestä. Eläkä tyydy ensimmäisen liikkeen vastaukseen, selityksiin (niitä riittää).  Huippuseppä näkee vaivaa asiakkaansa ongelmaan, kurkkaa  lukon sisään ja viilaa avaimen käsin, näkemänsä perusteella. Kokemusta on vastaavasta ongelmasta. Pääsisit kyllä helpommalla vaihtamalla koko virtalukon.

Mikko Nikunen

Kiitos kaikille neuvoista, kopioavain löytyi.

t:Mikko

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod