Ilmailuenglannin kurssi sekä koe

Aloittaja jilmuri, elokuu 02, 2014, 21:44:11

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jilmuri

Hei,
en ole löytänyt vuodelle 2014 kursseja, onkohan missäänpäin suomea tarjolla? EFTP luulisin löytyvän osallistujia kunhan koottaisiin riittävä määrä sitovasti ilmoittautuneita kurssia varten..

tot

TTT-Aviation tarjoaa jatkuvasti Helsinki-Malmilla koulutusta kielitaitokokeisiin sekä järjestämme myös kielitaitotarkastajan. Preppauskurssi 150 euroa sis alv josta rahat takaisin takuu mikäli koe ei mene läpi. Itse kielitaitokoe maksaa 150 eur sis alv. Ilmoittautumiset: [email protected]

teemu

suuri kiusaus pistää kaikki kokeet läpi.....

LauriT

Kurssi ja koe pidetään eri pitäjän toimesta. TTT-Aviation ja kokeen pitää asianomaisen kelpuutuksen lentoenglannin tutkinnon tarkastajaksi saanut tarkastaja. Tämä tarkastaja on täysin riippumaton TTT-Aviationista ja hän päättää kokeen läpäisemisestä.  Hän kerää koepaperit tarkastaa ne toimittaa Trafille asianmukaiset todisteet kursisn suorittamisesa ja sitten Trafi lähettää todistukset aikanaan.  TTT-Aviation järjestää vain tuohon kokeeseen valmennuskurssin. Sivumennen sanoen jotkut korkeakoulujen ja yliopistojen pääsykokeisiin järjestetään valmennuskursseja ja oppilaitokset pitävät pääsykokeensa näistä kursseista riippumatta ja jotkut valmmennuskurssien pitäjät lupaavat myös rahat takaisin, ellei oppilas pääse sisään. 
- Lauri Tarkkonen

teemu

Tämän tarkennuksen halusin, väärinkäsitysten välttämiseksi..

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod