Windy XD saatavana sovelluskaupasta!

Aloittaja emk, joulukuu 23, 2013, 01:58:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

emk

Tiedote: Ilmailijoille tarkoitettu Windy XD mobiilisovellus julkaistiin sovelluskaupassa.
Uusi sovellus ilmailijoille!
Windy XD, ilmailijoille tarkoitettu mobiilisovellus julkaistiin Windows Phone sovelluskaupassa 22.12 2013.

Sovelluksen käyttäjällä on pääsy yli 6 000 lentokentän tietoihin. Tiedot kattavat mm. lentokenttien säähavainnot ja -ennusteet, kiitoteiden tiedot, radiotaajuudet, lähimmät radiosuunnistuslaitteet sekä ilmailutiedotteet eli NOTAMit. Lisäksi sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu sivutuulilaskin.

Windy XD purkaa koodatut METAR ja TAF -sääsanomat selkeäksi ja helposti ymmärrettäväksi graafiseksi esitykseksi. Sovellus järjestää havainnot ja ennusteet aikajanalle. Tämän ansiosta esim. määräkentän sää arvioituna saapumisajankohtana on helppo tarkistaa.

Windy XD toimii kaikkialla matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Korpikentiltä toimittaessa tämä on tärkeä ominaisuus, sillä lentäjä kaipaa lentokenttä- ja säätietoja myös silloin kun käytettävissä ei ole tietokonetta tai nettiyhteyttä.

Windy XD toimii kaikissa Windows Phone 8 laitteissa ja saatavana on ilmainen kokeiluversio
.
Hinta: 2.99 €
Lisätietoja
www.bytenium.com
Windy XD Windows Phone sovelluskaupassa

Jari Lindevall

Tuleeko tätä IOS-laitteisiin ?, Anroidi on ilmeisesti harkinnassa.

emk

Hei Jari,

Kiitoksia mielenkiinnostasi. IOS -version tilanne on samanlainen kuin Androidinkin. Windy XD:sta on tulossa vielä laajennettu versio Windos Phone:lle joskus tammi-helmikuun vaihteessa. Sen jälkeen suuntaa tarkastellaan ja harkinnassa on tosiaan Android ja IOS versiot (puhelimiin ja tabletteihin).

Julkaisemme tietoja päivityksistä ja uusista versioista nettisivuillamme www.bytenium.com ja Windyn facebook sivulla www.facebook.com/WindyXRD. 
(ja luultavasti myös täällä, jos keskustelijat / moderoijat suhtautuvat "mainostamiseen" sallivasti jatkossakin.)

-esa-

Toma

Ilmailuaiheisiin ja eteenkin vielä turvallisuutta lisääviin kauapllisiin tiedoitteisiin suhtaudutaan aina myötämielisesti :thumbsup:
Terveisin
Tom Arppe

pimattil

Itseäni tuossa demovideossa ainakin häiritsi se, että vaikka tuon 720p resoluution valitsi, niin kuvanlaatu vaikutti aika kehnolta. Lisäksi tuossa kiitoradalla olevat suunnat ovat samaan suuntaan, kun "normaalisti" niitä numeroita on tottunut katsomaan eri suuntiin. Jos sen nyt ainakin asetuksiin saisi...?
- Pirkka -

emk

@pimattil

Kiitoksia palautteesta. 

Kuten sanoit, kiitotienumeroiden orientaatiossa (en parempaakaan sanaa keksinyt :)) on kyse enemmän tai vähemmän makuasiasta. Ehkä suunta voisi tosiaan olla asetuksista valittavissa kuten ehdoit... Laitan asian työlistalle ja harkittavaksi.

Videosta. Ok, katson mitä asialle voi tehdä. 

En välttämättä ilmoita keskusteluryhmissä päivityksistä, parannuksista yms. ellei asia tule esiin esim. kysymykseen vastatessa. Ajantasaista tietoa Windy XDsta löytyy nettisivuiltamme www.bytenium.com. Sivustolla voit myös liittyä postituslistallemme jolloin saat automaattisesti tiedon kaikista päivityksistä.

-esa-

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod