Sokkatappi DIN1434

Aloittaja Markku Kiiski, syyskuu 10, 2013, 11:49:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Markku Kiiski

Mahtaisiko kellään olla hyllyssä joutilaita 5mm sokkatappeja DIN 1434, ei tunnu löytyvän keneltäkään ruuvitukkurilta, tarvis olisi Tuulian sivuperäsinlinjaan 4 kappaletta, maksan osista ruhtinaallisen kilohinnan.
0405715331 tai markku.kiiski[at]poyry.com
Markku

hannuvir


Markku Kiiski

Joo, olen kysynyt, löytyy 10 millisestä ylöspäin, moni liike mainostaa sivuillaan monipuolisuuttaan, mutta hyllyssä on vain menekkituotteita.

Tapani Honkanen

Noitahan sorvailee jopa vähemmän ammattitaitoinen ihminen, kuten minä. Kyseessähän on laipallinen tappi poikittaisella lukitusreijällä. Materiaali nuorrutusterästä tai S355 luokan teräs. Kun kyseessä lienee tyyppihyväksytty kone, niin pitäneekö olla ihan tuon DIN-normin mukainen, vai voiko säveltää. Helpointa lienee ottaa pätkä "hopeateästä" kun nuorrutusterästä onvaikeaampi löytää vedettynä tai hiottuna tuohon mittaan  ja porata molempiin päihin lukitusporaukset. Sokkien alle molempiin päihin aluslevyt.  Onko tilaa ylimääräiselle pituudelle? Tuon tapin toleranssi on vain (jopa) h11, mitä ihmettelen. Yleensä tuommoisten tappien toleranssi on luokkaa h7...h8  
Katso googlella  DIN1434

Markku Kiiski

Saan tehtyä nuo tapit vaikka 5 mm LN pultista, ajattelin vaan jos jollakin olisi ollut varastossa
Markku

Markku N

Moro, kysäseppäs Andre Rönnberg Ronema OY  0400 429677  On Aircraftsprucen suomen edustaja, hänellä on kaikenmoista lentsikkanippeliä hyllyssä.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod