Ultrakevytlentäjien/moottorilentäjien lisäturvallisuuskoulutukset

Aloittaja tot, kesäkuu 28, 2013, 17:38:01

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tot

TTT-Aviation Oy Ltd haluaa edistää lentoturvallisuutta järjestämällä ultrakevytlentäjille/moottorilentäjille lisäturvallisuuskoulutuksia seuraavista aiheista:

1. Turvallinen lennonvalmistelu (käydään läpi mm. säätietojen hankkiminen, tulkinta, painolaskelmat, notamien hankkiminen ja niiden tulkinta, AIP:n käyttöä sekä Operatiivisen lentosuunnitelmalomakkeen käyttöä (OFP). Hinta 150 eur/henkilö sis. alv.

2. Lentäjän päätöksenteko-kurssi. Pohjautuu ammattilentäjille pidettävään CRM-koulutukseen (Cockpit Resource Management) painottaen kuitenkin pienkonelentämistä. Lentokoneessa joudutaan tekemään paljon päätöksiä välillä hyvin lyhyessä ajassa ja tästä syystä tämä kurssi kuuluu jokaisen turvallisen lentäjän käymään kurssivalikoimaan. Hinta 150 eur/henkilö sis alv.

3. Johdatus kurssi vaarallisiin aineisiin joita lentokoneessa saa kuljettaa ja mitä ei ja mitä niiden kanssa toimiessa pitää huomioida. Kurssin tarkoitus on antaa harrastelentäjille tietoa vaarallisista aineista. Kurssi ei tarjoa DGR-kelpuutusta. Hinta 150 eur/henkilö sis. alv.

4. Lentäminen ja lääketieteelliset asiat (käydään läpi lääkkeitä ja ilmailua, inkapasitaatiota, lentopelkoa ja sen helpottamista, asioita joilla pilotti voi varmistua onko hän lentokelpoinen (fit to fly). Hinta 150 eur/henkilö sis. alv.

5. Ilmailun laatu- ja turvallisuusjärjestelmät. Tarkoitus on esitellä tapoja parantaa esimerkiksi lentokerhon laatu- ja turvallisuusasioita. Kurssi pohjautuu ammattilentomaailmasta tuttuihin Safety Management System (SMS) ja Quality Management Systems (QMS) asioihin painottaen tietenkin pienkonetoimintaa. Hinta 150 eur/henkilö sis. alv.

6. Pienkoneiden huoltotoimintaan liittyviä asioita lentokoneen omistajan ja käyttäjän näkökulmista-kurssi. Kaikille on varmasti käynyt että lentokone tulee huollosta ja kuittaat paperit tietämättä mitä oikeasti koneelle on tehty. Tämä kurssi auttaa ymmärtämään huoltotoimintaa ja siihen liittyviä vaatimuksia ja asioita. Hinta 150 eur/henkilö sis. alv.

7. Ilmailumääräyksien päivityspalvelu. Onko käynyt sinulle että uusia määräyksiä tulee jatkuvasti mutta niiden perässä pysyminen on vaikeaa. Tarjoamme palvelua jolla sinut pidetään jatkuvasti ajantasalla tulevista määräyksistä ja asioista ilmailun puolella. Hinta 100 eur/henkilö per vuosi sis. alv.

TTT-Aviation on aikaisemmin järjestänyt kyseisiä koulutuksia yli 10 ultrapilotille viime vuonna sekä kymmenille PPL-piloteille. Lisäksi olimme ensimmäinen yritys joka piti kaikille avointa lentoturvallisuusseminaaria Ilmailumuseolla reilu vuosi sitten. Lisäksi olemme tarjonneet erikoiskursseja piloteille kuten ilmailuenglannin kielitaitokokeen valmennuskoulutus sekä tähtisuunnistus

Lentämisessä oma tietotaito ja osaaminen on oma henkivakuutus. Lisäksi oppiminen ja itsensä kehittäminen on koko iän kestävä prosessi.

Yhteydenotot kursseihin liittyen:

Tomi Tuominen
TTT-Aviation Oy Ltd
044-545 1158

www.ttt-aviation.com
www.facebook.com/tttaviation

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod