Ilmailuenglannin kielitaitokoulutus ja kokeet

Aloittaja tot, kesäkuu 17, 2013, 11:42:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tot

Puuttuuko sinulta kokonaan ilmailuenglannin kielitaitokoe, haluat jatkaa sen voimassaoloa tai kaipaisit ilmailuenglannin kielitaitokoulutusta?

Kielitaitokoulutuksessa rahat takaisin-takuu mikäli et pääse kielitaitokokeesta läpi. Meidän kauttamme ilmailuenglannin kielitaitokokeen on suorittanut jo lähes 50 ilmailijaa ja ilmailualalla työskentelevää henkilöä.

Trafi on kaikessa hiljaisuudessa uudistamassa kielitaitokoulutusta, joten kannattaa hankkia kielitaitokokeet nyt ennen uudistusta:
http://www.trafi.fi/filebank/a/1337666647/484020702f65f577de910e739f07f8a3/9713-SKMBT_C45212051515370.pdf

Ole yhteydessä ja katsotaan miten juuri sinun koulutuksesi saadaan hoidettua.

Tomi Tuominen
TTT-Aviation Oy Ltd
044-545 1158

www.ttt-aviation.com
www.facebook.com/tttaviation

LauriT

Eikö ole olemassa vaara, että uudistuksen jälkeen vastahankitut pätevyydet eivät kelpaakaan sellaisinaan, vaan niitä joutuu paikkaamaan ja pahimmillaan suorittamaan uudelleen?

Toisaalta, jos tavoitteena on osaaminen, eikä vain paperi, niin voisi kenties kuvitella, että uudistettu on parempi kuin vanha, miksi sitä muuten muutettaisiin?

- Lauri Tarkkonen

kopterikuski

#2
Tarjouspyynnöillään Trafi näyttää ulkoistavan koko ilmailuenglannin kielitaitokoeasian. Itse koealueen neljä osiota eli fraseologia, luetun ymmärtäminen AIP:n kaltaiseksi tekstiksi, haastatteluosuuden uusinta ja standardisointi sekä arvostelukriteerien määrittelyn toteuttaminen näyttävät pysyvän aiheina edelleen mutta niitä viilataan. Käytössä ollut systeemi on laatuaan ensimmäinen ja on pyörinyt sellaisena jo vuosia. Tässä ajassa on löytynyt myös ongelmia joita nyt korjataan.
Lainaus käyttäjältä: LauriT - kesäkuu 17, 2013, 14:29:50
Eikö ole olemassa vaara, että uudistuksen jälkeen vastahankitut pätevyydet eivät kelpaakaan sellaisinaan, vaan niitä joutuu paikkaamaan ja pahimmillaan suorittamaan uudelleen?
 lupakirjoissa on voimassa until pvm.
Eihän se nyt noin voi mennä.  Tarkoitatko että jos nyt saat klapun niin syksyllä Trafi ilmoittaa että sori vaan mutta pahvisi ei ole enää voimassa koska teimme uuden koeohjelman.  Entisessä kielikokeessa ei esim. noteerattu ollenkaan sitä osaako/puhuuko/ymmärtääkö koehenkilö englantia alkuunkaan vai osaako vain papukaijaenglantia.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod