Club-Pilot Kainuun ultrakevyt -ja autogyrolennon esittelytilaisuus Kajaanissa!

Aloittaja JuhoL, helmikuu 05, 2013, 11:24:35

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JuhoL

Hei, Sinä lentämisestä kiinnostunut! Club-Pilot Kainuu on uusi kainuulainen ilmailuyhdistys, jonka kotipaikkana toimii Kajaani. Tarkoituksenamme on saattaa kainuulaista ilmailua vireämmäksi, ja myös eritoten saada uusia innokkaita ihmisiä kiinnostumaan toiminnastamme.

Järjestämme kevytilmailun (ultrakevyt – ja autogyrolento) esittelytilaisuuden sunnuntaina 3.3.2013 klo. 18 alkaen Kustin Kulmassa, Kajaanissa (osoite: Lankkukuja 6, 87400 Kajaani).
Esittelytilaisuus sisältää kerrontaa koulutuksesta sekä myös yleisesti kevytilmailun tarjoamista mahdollisuuksista.
Mikäli olet kiinnostunut esittelytilaisuudesta, otathan yhteyttä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse, jotta tiedämme varata esimerkiksi riittävän määrän materiaalia tilaisuuteen. Vastaamme myös mielellään esittämiisi kysymyksiin!
Haastavan, erilaisen ja antoisan harrastuksen puolesta,

Club-Pilot Kainuu
P. 044-2696549
e-mail. [email protected]

Hannu Sinkko

Onnittelut Kajaaniin uuden avauksen johdosta. Harvalla kerholla on samantasoisia mahdollisuuksia harjoittaa lentotoimintaa kuin Club- Piloteilla kun oma kone saadaan siiville.

Kainuussa on muuallakin aktiviteetit korkealla. Oheisesta linkistä löytyy painavaa asia Kuhmolaisten uusista suunnitelmista Saarikosken kentän kehittämiseksi.

http://www.kuhmolainen.fi/Uutiset/1194793557673/artikkeli/lentokentalla+isot+suunnitelmat.html

Terveisin
Hannu

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod