Ultrakevytlennonopettajien koulutus 2013, EI PIDETÄ

Aloittaja SakariKuosmanen, tammikuu 31, 2013, 11:49:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SakariKuosmanen

Suomen Urheiluilmailuopisto on järjestämässä ultrakevytlennonopettajakoulutusta Räyskälässä. Ilmoitus on ollut sivuillamme ja kerhoille on mennyt jo 2012 vuoden lopulla kysely kiinnostuksesta. Yhtään ilmoittautunutta ultrakevytlennonopettajaksi ei ole vielä. Viimeinen ilmoittautumisaika on 15.2.2013. Jos silloin ei ole vähintään 4 henkilöä ilmoittautunut niin kurssia ei vuonna 2013 pidetä.
Purjelennonopettajakurssille on vasta kaksi ilmoittautunutta. Sama takaraja purjelennonopettajien ilmoittautumiselle.

terveisin

Sakari Kuosmanen
www.suio.fi

SakariKuosmanen

Vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi  (purjelento-ope 1 ja ultraope 1) vuonna 2013 EI PIDETÄ purjelennon- eikä ultrakevytlennonopettajakurssia nyt ilmoitettuna aikana. Jos kiinnostus herää niin uuden ultrakevytlennonopettajakoulutuksen voimme aloittaa kun vähintään 3 oppilasta ilmaantuu. Purjelennonopettajakurssin seuraava mahdollinen koulutus on vuonna 2014 ja silloin koulututetaan uusilla EASA säännöillä!

Harvinaista. Tätä ei ole tapahtunut kyllä miesmuistiin!

Sakari Kuosmanen
Suomen Urheiluilmailuopisto
www.suio.fi

LauriT

Hei, Sakari.

Onko päätös olla pitämättä ultraopettajakursseja vuonna 2013 pysyvä.  Jos kursseja on vuonna 2014, niin onko mitään tietoa tai arvausta ajankohdasta.

Miten uudet säännöt ja koulutus poikkeavat aikaisemmista ja onko kurssikustannuksista mitään tietoa?

uteliain teveisin

-Lauri Tarkkonen

LauriT

Hei, Kaikki.

Ylläolevan ilmoituksen sanamuoto on epätarkka, siinä sanotaan, että koulutusta 2013 ei pidetä, mutta tarkoitetaan, että kesän ensimmäinen kurssi peruutetaan.  Toinen kurssi, johon ilmoittautumisaika päättyy 1.7. pidetään, jos vähintään 4 oppilasta ilmoittautuu.  Tieto on saatu puhelimessa Sakari Kuosmaselta, joten pidän sitä luotettavana.

Kerhojen, jotka kaipaavat uusia opettajia kannattaisi varmaan suorittaa keskuudessaan rohkaisua ja rekrytointia.

Lentoterveisin

- Lauri Tarkkonen

MikkoM

Hei,

Järjestämme Kuopiossa keväällä 2014 Ultrakevytlennonopettajien koulutuksen. Lisätietoa kurssista kaupallisten tiedotteiden puolella johon päästä tästä linkistä.

Ilmailuterveisin

Mikko Mäkinen

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod