Kansalliset ilma-alushuoltajat: Uusi määräys tulossa!

Aloittaja masal, syyskuu 18, 2012, 19:58:03

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

masal

Olettehan huomanneet tämän. Voimaan tulleessan tällä on vaikutusta erityisesti vuosihuoltojen kuittauksiin, ja muutoinkin oikeuksiin tehdä huoltoja/korjauksia omistamaansa tai kaverin koneeseen... Eli kannattaa antaa lausuntoja TraFi:lle jos näkee tuossa mahdollisia sudenkuoppia tai muuta huolestuttavaa.

http://www.trafi.fi/tietoa_trafista/ajankohtaista/1900/ilma-alushuoltajan_kansallisia_vaatimuksia_koskeva_ilmailumaaraysluonnos_lausunnolle
Markku Salminen

Kekkuli

Terve kaikki,

Kertokaas tietävät noviisille tuosta Trafi:n lausuntopyynnöstä. Ihanko viranomainen antaa mahdollisuuden vaikuttaa suoraan tulevan määräyksen muotoon (olettaen, että määräyksen kirjailleille esitetty asia on ok)?

Kekkuli

masal

Sen takia kai näitä lausuntoja pyydetään, että ilmeiset epäkohdat tulisivat määräyksen laatijalle tietoon. Kyllä noihin jonkinlainen vaikutusmahdollisuus on. Kannattaa tehdä selkeä esitys miten jokin kohta tulisi omasta mielestä olla ja kirjoittaa siitä selkeä "vastaehdotus". Irralliset heitot ja perustelemattomat esitykset sivutettaneen melkoisen nopeasti aiheettomina. Eli vaikutusmahdollisuus on, mutta perusrunko ja ajatusmalli lienee tuossa mutta jotain viilausta siihen vielä toivottavasti saadaan sisään.
Markku Salminen

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod