Jämi Fly In 2012 - yleistä

Aloittaja taneliaikas, maaliskuu 28, 2012, 09:00:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

taneliaikas

kohta on jo heinäkuu, ja Jämi Fly In 2012   :thumbsup:

Siihen liittyen hieman yleistä asiaa:

1.)
Majoitus Jämin alueella on täynnä. (Näytösjohtokin jo siirtynyt makuupusseihin sinne ja tänne.) Telttapaikkoja löytyy niin paljon kuin on tulijoita, mutta hotellihuonetta kaipaaville ainoa (ja paras) vaihtoehto löytyy täältä: http://www.jamiflyin.com/info/majoitus huomioikaa myös tuo kuljetus, sillä pääsee Jämillä keskelle aluetta.

2.)
Polttoaineiden saatavuudesta on tullut kyselyitä, letkua pitkin tankkiin virtaa 100 LL, JET A-1, 98E5. 100LL korttiautomaatista, muut käteisellä.

3.)
Nimensä mukaisesti tapahtuma on edelleen myös fly in, joten mahdollisimman monen ilmailijan toivotaan saapuvan lentäen. Lentäen saapuville tulee kevään aikana lisää infoa tänne: http://www.jamiflyin.com/info/lentajille . On nääs hornettia yms. taivaalla, joudutaan välillä vähän rajoittamaan muuta liikkumista.

4.)
Fly Innin lisäksi on tottakai myös lentonäytös, oikeammin kolme näytöstä per päivä: http://www.jamiflyin.com/ohjelma/la772012 . Näytösten kesto on yksi tunti, välissä tunnin tauot. (Taukoja on pidennetty, jotta olisi paremmin aikaa tutustua muuhun sekä käydä tutkimassa näytöslinjan alle pysäköityjä ilma-aluksia.) Esiintyjiä on 12-15 per näytös, noin kolmannes esiintyjistä on julkaistu täällä: http://www.jamiflyin.com/taivaalla

5.)
Warbirdeihin laskettavia ilma-aluksia on tulossa kuusi kappaletta, joista kaksi on Jämillä ennen nähtyjä.

6.)
Helikopteriparkki on täällä: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=16000&text=HEKO&srs=EPSG%3A3067&y=6856416&mode=orto&x=274337&lang=fi Koptereita on alustavan tiedon perusteella tulossa noin kymmenkunta, isoja ja pieniä, olkaahan varovaisia. Hekopiloteillekin lisää ohjeita tapahtuman lähestyessä lentäjille suunnatussa infossa.

7.)
Parkkialueelta (siis autoparkki) on tänä vuonna jatkuva nonstop-kuljetus näytösalueelle ja takaisin, ei tarvii enää kävellä. Kuljetus on maksuton.

Nettisivuja on tässä vähitellen päivitetty, sivut ovat nyt myös ruotsiksi ja englanniksi mutta suomenkieliset ovat ajantasaisimmat. Jos löytyy virheitä, tai on sivuihin tai tapahtumaan liittyen jotain parannusehdotuksia, niin saa kertoa.

-taneli

Pekka

Nettisivuilla kerrotaan:

"Experimental-kilpailuun saapuvia lentäjiä pyydetään saapumaan Jämille la 7.7 klo 12.00 mennessä. Kiitotien 09/27 laidalta on varattu kilpailuun osallistuville experimental-koneille oma parkkialue."

Eikös tämä kilpailu ole muualla? vai olenko ymmärtänyt väärin.

masal

Juu, en tiedä mistä kilpailusta tuossa Jämin tapahtumassa on kyse (ellei sivulle sitten ole jäänyt virheellistä tietoa viimevuodelta, koska ainakaan "kilpailut" osion alla ei tätä kilpailua mainita. Ilmailuliiton virallinen rakentajapalkinto jaetaan kuten aiemmin on ilmoitettu KUHMOn experimental Fly-In tapahtumassa http://www.ilmailu.org/forum/index.php?topic=4320.0

Tervetuloa siis kaikki myös Kuhmoon!
t. Markku Salminen
MUT/Liite2 pj.
Markku Salminen

taneliaikas

Lainaus käyttäjältä: Pekka - toukokuu 07, 2012, 15:31:32
Nettisivuilla kerrotaan:

"Experimental-kilpailuun saapuvia lentäjiä pyydetään saapumaan Jämille la 7.7 klo 12.00 mennessä. Kiitotien 09/27 laidalta on varattu kilpailuun osallistuville experimental-koneille oma parkkialue."

Eikös tämä kilpailu ole muualla? vai olenko ymmärtänyt väärin.


Juu, toi oli unohtunut - päivitin sivut syksyllä tuon tekstin osalta kun oli vielä tieto että kisat on Jämillä, paria päivää myöhemmin tuli tieto ettei olekaan.. mutta nyt ei pitäisi mistään enää löytyä mainintaa experimental-kisasta. Jatkossahan ne ovat jossain muualla, Kuhmossa tänä vuonna. Nyt meillä on enää "missikisat" saapuville koneille: http://www.jamiflyin.com/kilpailut/concoursedelegance

Ja tässä sitten ohjeita lentäen saapuville: http://www.jamiflyin.com/ajankohtaista/?issue=32

-taneli

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod