Apua kaivataan/ikarus c42 a mallin omistajat

Aloittaja Lentokapt:Hujane, marraskuu 10, 2011, 15:22:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Lentokapt:Hujane

Tarvittaisiin apuja kun tehdas ja maahantuoja eivät kumpikaan saa vastausta aikaan massakorotukseen C22 osalta joten jos jollakin sattuisi olemaan työntömittaa lähellä ja Ikarus C42 malli sekä viitsisi käydä mittaamassa siipiputken paksuuden (ulkomitta) mieluiten A-mallista elikkä 1997-2001 valmistetusta?

Saataisiin tämäkin projekti lopullisesti katsastettua järkevin painoin....

p.s Jos joku törmää Ikarus tehtaan johtoportaaseen niin terveisiä täältä että jos ei sähköposteihin vastailla niin voi arvata mikä on palaute heidän firmaa jatkossa..

Jos haluaa/viitsii tämän mittauksen tehdä voi minua lähestyä sähköpostilla: [email protected]

4trade

Joko löysit vastauksia?  Kyselin aikoinaan samaa tehtaalta, eikä tehdas vaivautunut vastaamaan minullekkaan. Erikoinen asiakaspalvelu mikäli mielii pysyä tiukkenevassa kilpailussa tulevaisuudessa mukana, markkinoilla kun on muitakin toimijoita.
Quidquid Latine dictum sit, altum videtur

Lentokapt:Hujane

Ei ole vastauksia tehtaalta,ei maahantuojan avustamana,eikä taida kellään olla edes sitä C42 ikarustakaan...kyllähän tää on sellaista byrokraattista taistelua,pitänee liittyä sanginjoen kerhoon,repiä tunnukset pois,maalata kone mustaksi ja lennellä vaan...

Tommi K

Ei niin eksoottista lentolaitetta olekaan, ettei sille olisi perustettu omistajien keskustelukerhoa. Jopa meikäläisen vehkeelle on, vaikka niitä on vain muutamia kymmeniä.

Pikagooglauksen mukaan ainakin Facebookissa on yksi Ikarus C42 ryhmä:

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=54620687670

Yahoossa on toinen:

http://groups.yahoo.com/group/c42/


Lentokapt:Hujane

Juu,on tehtaan keskustelupalstakin ikaruksille ja sielläkin kysytään samaanongelmaan apuja ja eiköhän lainsäädäntö ole erilainen suomessa kuin saksassa joten sekään ei käy....ja kaikilla kun ei ole facebookkia vieläkään...

Martti Mattila

Nyt tosiaan kiinnostaa c22.massakorotukset,yksi keino on tehdä uudet siivet ja käyttää vanhat Fokker Eindekker
look alikeen.Myös muoviset pa.säiliöt v..taa.
Martti

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod