Experimental kesäpäivät 2012 KUHMOSSA 20-22.7!!!

Aloittaja masal, lokakuu 18, 2011, 10:45:31

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

masal

Heippa,

olen antanut itselleni ymmärtää että experimental rakentajat eivät ole täysin tyytyväisiä Jämi-Fly-In tapahtumaan. Olen hieman yrittänyt kartoittaa tilannetta ja kysynkin nyt myös täällä, että mitä mieltä rakentajat ovat. Jatketaanko kuten aiemminkin, eli rakentajapalkinto jaetaan Jami-Fly-In tapahtuman yhteydessä, vai pitääkö rakentajille järjestää jokin muu tapahtuma/fly-in (enemmän sisäpiirissä) missä keskityttäisiin pääasiassa experimental rakentajien keskinäiseen tapahtumaan ja kenties jaettaisiin myös tuo vuoden rakentajapalkinto.

Eli jatketaanko kuten ennenkin vai kokeillaanko jotain muuta / mitä? Kertokaa rohkeasti mielipiteenne, lopullisia päätöksiä ensivuodesta ei ole vielä tehty.

-Markku S.
EUT pj.
Markku Salminen

jkarjanl

#1
En ole rakentaja (ainakaan vielä), mutta ko. aihe kyllä kiinnostaa niin paljon että rohkenen vastata..

Jämin tapahtuma on nykyisellään oikein mukava, mutta ei se oikein rakentajia taikka muuten vaan experimental -henkisiä palvele. Eli jos vain suinkin joltain taholta löytyy intoa ja resursseja järjestää erillinen experimental -henkinen kokoontuminen niin kannatetaan lämpimästi. Voinpa näin julkisesti jopa lupautua talkoisiin.

Mutta tapahtuman järjestämiseen tarvitaan paljon miettimistä...
- Koska? Päätös mahdollisimman aikaisin/heti, mutta silti tarkasti harkiten ettei mene päällekäin muiden vastaavien kanssa
- Missä? Jämi tai Nummela tulee mieleen? Onko muita? Vastaavat palvelut olisi hyvä silti löytyä
- Mainostusta ja tiedotusta oikein kunnolla etukäteen. Jotain ohjelmaa, luentoa tai jonkun projektin esittelyä/kertomista, ne on aina mielenkiintoisia
- Taneli on saanut Jämin tapahtumaan kovasti vauhtia vierailevilla tähdillä. Löytyisikö experimental -henkeen sopivaa vierasta kertomaan/esittelemään vaikka projektiansa, aina parempi jos tulisi lentäen sillä projektilla? Vai onko liian kaukaa haettu ajatus?
- Mahdollisimman paljon kotimaisia projekteja mukaan, vaikka lentäen... Onhan täällä yllättävän paljon kaikenlaista mistä ei niin kuulu eikä näy, kaikenlaisia autonmoottorikonversioita lentelee siellä ja täällä jne... Olisi hieno päästä näkemään ja juttelemaan tms..

Mitäs muilla olisi mielessä?

-Janne

masal

No niin, osin harrastajien (experimentalistien) pyynnöstä ja kyselyjen sekä palautteen perusteella on päätetty että ensikesän 2012 Experimental kesäpäivät pidetään KUHMOSSA.
Ajankohta on 20-22.7. Paikallinen kerho, Kuhmon Ilmailukerho, toimii käytännön järjestelijänä.

Eli experimentalistit (ja muutkin) valmistautukaa siirtämään itsenne ja lentokelpoiset projektinne Kuhmoon 20-22.7 2012. Rakentajapalkinto jaetaan siellä.
Lisätietoja tulee kun niistä tarkemmin vielä sovitaan. Ilmoittautumiset, majoitukset yms...

t. Markku Salminen /EUT

PS. Tapahtuman ei ole tarkoitus kilpailla Jämi Fly In -lentonäytöksen kanssa vaan olla pikemminkin harrastajien oma tapahtuma.
Markku Salminen

Reijo Österberg

Hieno juttu!
Sinne pitää yrittää tulla, toivottavasti projekti on silloin valmiina, yritetään ainakin.
-Reijo Österberg-

masal

Tässä hieman yhteystietoja tuonne Kuhmon suuntaan jos jotain kyseltävää sinnepäin ilmenee...

-----------------------------------------------------------------------------
20-22.7. Experimental kesäpäivät / Fly-In Kuhmo
Kuhmon Ilmailukerho & EUT / Jaakko Kyllönen
[email protected]
puh. 040 - 5578673
-----------------------------------------------------------------------------
Markku Salminen

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod