Myydään palstan käytössäännöt

Aloittaja kopterikuski, lokakuu 08, 2011, 19:37:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mitä mieltä olet, saako myyntipalstalla olevia ilmoituksia kommentoida??

yes
6 (46.2%)
no
7 (53.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 13

Äänestys päättynyt: marraskuu 07, 2011, 18:37:40

kopterikuski

Toukokuussa 07. 2008 Toma kirjoitteli hyvät, kivat käytössäännöt sisältäen osion; kritiikkiä ja kohdasta kaupallisuus löytyy alaotsakkeet; muista kuva, anna hyvä kuvaus, keksi hinta, kirjoita yhteystiedot. Helmikuun 11.2011 ilmestyi myyjälle lukitusmahdollisuus. Olen kuullut ja olen samaa mieltä: koko foorumi meni pilalle.  Menin kritisoimaan erästä myynti-ilmoitusta ja laitoin jopa omankin myynti-ilmoitukseni. Seurauksena oli se että joku sen poisti. Väitänkin: Kuka laittaa munalukon myynti-ilmoitukseensa se kannattaa sivuuttaa.  Myyntipalstasta on tullut outo, sieltä on poistettu kaikille kuuluva sananvapaus.  Harrasteilmailijat eivät ole lentokoneiden suuria ostajia - asiantuntijoita mutta jättämällä totuuksia turpeen alle ja lyötyään taalat tiskiin saattaa nurkan takaa löytyä ikäviä yllätyksiä. Tähän on nyt tultu. Ehkäpä, mikäli haluaa mielipiteensä ilmaista on syytä kirjoittaa diplomaattisin sanakääntein asiansa Flight Foorumille.

Toma

Miten lehti-ilmoitus eroaa lukitusta myynti-ilmoituksesta foorumissa?

Älä nyt jaksa jauhata tästä enää, kaikillahan on vapaus tehdä kuten parhaaksi näkevät, mikä ihmeen ristiretki tässä nyt on päällä.

Otetaan  nyt esimerkki:
Laitat jonkun toisen puolesta ilmoituksen foorumille, (on vielä sukupolvi olemassa joka ei ole niin sinut netin kanssa).
Silloinhan on ihan luontevaa että ei halua kommentteja siihen ilmoitukseen vaan että mahdolliset ostajaehdokkaat mielummin vaikka soittavat ko. myyjälle.
sinun kommentin mukaan tämmöinen ilmoitus on nyt sitten sivuutettava...

Ja jos olet sitä mieltä että tämä foorumin käyttäjille suotava mahdollisuus pilaa foorumin niin ei täällä ole pakko olla. Voin myös hyvin lopettaa koko foorumin jos se nyt on ihan pilalla, saapahan jatkossa käyttää ne 500 tuntia jotka meni tämän pystyynlaittamiseen johonkin järkevämpään touhuun kun toisten mielen pahoittamiseen...
Terveisin
Tom Arppe

Ailu Magga

Perusta kopterikuski ihan oma foorumi, omilla säännöillä ja kirjoittele sinne ?

Kojootti

Mielipiteitä on yhtä monta varmaan kun on käyttäjiäkin mutta uskon että tämä foorumi on kuitenkin palvellut monia ilmailioita niin myynti kuin osto asioissa sekä hyvänä informaatio lähteenä erilaisiin ilmailuun liittyvissä asioissa   :thumbsup:

4trade

Olen hämmästynyt kun olen seurannut noita myynti ilmoitusten kommentteja. Usein niillä suorastaan kettuillaan myyjille ja arvostellaan myyjän ilmoitusta/myytävää tavaraa tai jopa myyjää. Nyt myyjällä on mahdollisuus myydä rauhassa tavaroitaan ilman teitä kommentaattoreita------ja siitä sitten meni teillä kommentaattoreilla herne nenään  :2funny:-----

Ilkeämielisen kommentaattorin mielestä siis ollaan menetetty jotain. Koko foorumi meni pilalle kun en saa enää kettuilla sille lentokoneen myyjälle.....HALOO!!!

Internetissä on se hyvä puoli että lähes kaikki tänne kirjoitetut typeryydet jäävät elämään ikuisiksi ajoiksi. Kun joku haluaa etsiä ihmisestä tietoa, nämäkin kirjoitukset, aiheet ja niiden sävy löytyy siis vielä kymmenien vuosien päästä pelkällä nimihaulla. Typeryyttä ei siis voi lakaista maton alle. Miettikää mitä itsestänne haluatte kertoa.
Quidquid Latine dictum sit, altum videtur

kopterikuski

Lainaus käyttäjältä: Kojootti - lokakuu 08, 2011, 21:59:13
Mielipiteitä on yhtä monta varmaan kun on käyttäjiäkin mutta uskon että tämä foorumi on kuitenkin palvellut monia ilmailioita niin myynti kuin osto asioissa sekä hyvänä informaatio lähteenä erilaisiin ilmailuun liittyvissä asioissa   :thumbsup:
Olen samaa mieltä Kojootin kanssa ja tässähän joutuu toteamaan että viissataa aivoo on vailla mielipidettä ja ykstoista osaa/uskaltaa ilmaista kantansa. Muutoin kyllä toisinaan kirjoitellaan käämit hehkuen :tickedoff:

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod