Tst-hekon korvaaja :)

Aloittaja Matti Rissanen, helmikuu 07, 2005, 13:39:02

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Matti Rissanen

http://www.sadlerair.com/

Sadler Piranha! Kuulostaa jo niin häijyltä että näitä 30kpl maavoimille. Jos noin pieneen koneeseen saadaan 30mm tykki niin pitäähän pojjaat sellainen saada.

Matti Rissanen

#1
Puolivakavasti ajatellen hei... tässähän olisi ideaa! Kone kulkisi koppiautossa taiteltuna lähimmälle 300 metrin tienpätkälle...siitä sitten vain kirmaistaan etulinjaan antamaan tulitukea raketein, kk-kasetein tai pommein varusteltuna... Taikka neljä stingeriä siipien alle ja ampumaan vihollisen kimalaisten lailla hyökkäileviä helikoptereita.
Eikä maksa paljon kopteriin verrattuna. Ja lentäjien koulutus olisi helpompaa. Kadettikoulusta taikka suoraan vinkakurssilta maavoimien(merivoimien..hehe..) piraijaoppilaaksi ;) Siipien sijaan rintaan saisi petokalan hampaat :D
Ja koneella olisi edullista aloittaa täysipäiväinen osastolentotoiminta..! Midnight Predators ;) 12 koneen osasto Kauhavan pimenevässä illassa muiden maiden kutsuvieraiden äimistellessä..
Merivoimat käyttäisi katapultin kanssa ohjusveneen partiokoneena.
Ja kun tunnit jättää, kone muunnetaan kauko-ohjattavaksi maalikoneeksi.

Voimanlähteenä muuten 5.7 litran letukka V-8.

Valmistaja on rakentanut tuplapyrstöisiä ultrakeveitä 80-luvun lopusta lähtien. Ei ole ensimmäinen kerta kun harrasterakenteisesta koneesta on kehittynyt kevyt close-support kone. Vrt. Saab MFI-17 Supporter (BA7 ->MFI9B). Varmaan oli monen freelancer-ammattilentäjän mielihommaa afrikassa lentää "taistelukonetta"...






http://www.online-translator.com/url/tran_...6&psubmit2.y=15

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod