Trafin maksuasetus muuttunut

Aloittaja Markku Hiedanpää, toukokuu 27, 2010, 11:13:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Markku Hiedanpää

Tiedoksi: Trafin maksuasetukseen on tullut 26.5.2010 muutos, joka koskee perusasetuksessa määriteltyjä Liite II ilma-aluksia:

"Muut perusasetuksen Liite II ilma-alusten huoltoon, muutokseen tai rakentamiseen liittyvät maksut, yksittäiselle ilma-alukselle tai laitteelle annettu lupa 100 €"

Eli niistä Liite II ilma-aluksille myönnetyistä luvista, joiden hakemus on kirjattu Trafissa 26.5.2010 tai sen jälkeen, joudutaan perimään 100€ lupamaksu.



pimattil

Olenkin tälläistä viestiä odotellut... olisipa tästä kerrottu hieman etukäteen, niin olisi peliliikkeenä voinut ennakoida, mutta ei se mitään.

Edellisen jälkeen en itse uusi vanhaksi mennyttä rakennuslupaa tai hae uutta rakennuslupaa, ennen kuin kone alkaa olla katsastusta vaille valmis, jolloin voimassa oleva rakennuslupa tarvitaan. Kannattaa kuitenkin pitää huoli, että rakennettava on sellainen, että sille saa rakennusluvan ja valvoja on sellainen, että se sen voi hyvällä omalla tunnolla kuitata osuutensa. Voi käyttää nekin säästyneet rahat vaikka lentämiseen.

- Pirkka -

Markku Hiedanpää

Rakennusluvan voimassaoloaikaa on edotettu muutettavaksi seuraavan määräysmuutoksen (AIR M5-2) yhteydessä viidestä vuodesta kymmeneksi vuodeksi.  :thumbsup:         

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod