Nostalgia fly-in II, Nummela (EFNU) 8-9.05 2010

Aloittaja Toma, maaliskuu 31, 2010, 11:50:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Kesä lähestyy vinhaa vauhtia ja luvassa olisi jo toinen Nostalgia Fly-in. Tälläkin kertaa Nummelan (EFNU) lentokentällä. Ajankohdaksi valittiin nyt 8-9.05 2010

Motellin yhteystiedot ovat:
Osoite: Lentokentäntie 5, 03100 NUMMELA
Puhelin:  09-2238100

Formaatti on sama kuin edellisinä vuosina, ei mitään virallista ohjelmaa, mukavaa lörpöttelyä ja koneiden vierellä norkoilua.



Terveisin
Tom Arppe

Toma

#1
Tässä tilannekuva tämänhetkisestä tilanteesta  :eiii:

Kyselin Motellin hintoja samalla kun kävin paikan päällä

yhden hengen huone on 79€
kahden Hengen huone on 89€
Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja juuri remontoitu sauna on käytössä
Terveisin
Tom Arppe

skuosman

#2
Miten olisi Toma jos aikaistaisit vielä viikolla? Silloin on Espoon lukiot tulossa paikalle. Meillä Opiston kautta on projekti Espoon lukioiden kanssa 8.5. la. Paikalle silloin mahdollisesti myös hyppääjiä! (miten muuten se hinauskelppari?)

saku
www.suio.fi

P.S. Lumet kyllä lähtee tuohon mennessä.

Toma

#3
Pelottaa vaan että ehtiikö kenttä kuivua, viime vuonna kun lumi suli niin olisi voinut laskeutua paikka paikoin kellukekoneella, meinaan kumisaappaan varret eivät riittäneetkään. Nyt ovat tosin luvanneet lämmintä heti pääsiäisen jälkeen joten toivoa on.

Meillä on tuosta huom... tänään palaveri joten pistetään ehdotuslistalle

MItä lukiot tulevat tekemään/kuuntelemaan? Onko hotelli varattu niille vai onko se vain päiväjuttu?
Terveisin
Tom Arppe

taotao

#4
Et oo tosissas :tickedoff: mulla on keikka salossa Lee Kerslakin kanssa 15.05 :dontknow: ihan mikä muu vaan!!!!!

skuosman

#5
8.5. on suunniteltu tapahtuma jossa paikalle tulijoilla on mahdollisuus esittelykurssin mukaiseen lentoon, paikalla HLU (Hämeen laskuvarjourheilijat) kertomassa hyppytoiminnasta, Kevytilamailu ry kertomassa ultratoiminnasta ja homman yhteyshenkilö Espoossa Kai Vallineva tuo oman moottorikoneensa paikalle. Opisto on tässä yhteistyössä Espoon lukion kanssa järjestämässä tapahtumaa. Toki hommassa vahvasti mukan myös Nummelan lentokeskus ry! Jos kysyttävää Toma niin laita emailia suio.fi emailiin (ole joka tapauksessa mukana 8.5. tapahtumassa vaikka et tätä Fly-Inn siirtäisikään 8.5. viikonloppuun).

saku

Toma

No hei, se hyvä puoli sillä että ollaan nostalgialla liikkeellä on että ei ole mitään pultattua ohjelmaa, joten muutetaan Fly-in viikolla aikaisemmaksi. Onhan se loistavaa että paikalla on jo valmiiksi nuorisoa jota voidaan vokotella ilmailuun mukaan.

Eli virallinen päivämäärä on nyt 8-9 toukokuuta ja pistän samantien muutoshakemuksen menemään myös sääjumalalle.

Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

Jahas! Pistetääs kalenteriin ja lähetetään tietoa seuraavassa jäsenpostissakin :thumbsup:

taotao

Jos hyppääjiä on tulossa niin Trikestä pääsee hyppää omakustannus hinnalla!!!

Toma

Hyvää vauhtia kenttä on sulamassa lentokelpoiseksi, ja hotellissa on tuolle viikonlopulle paljon vapaata tilaa

tässä tilanne 04.04 ja 07.04
Terveisin
Tom Arppe

pimattil

Lainaus käyttäjältä: Toma - huhtikuu 08, 2010, 15:22:12
Hyvää vauhtia kenttä on sulamassa lentokelpoiseksi, ja hotellissa on tuolle viikonlopulle paljon vapaata tilaa

tässä tilanne 04.04 ja 07.04

Meinasitko seuraavan kuukauden ajan käydä tuolla parin päivän välein tarkistamassa tilannetta? Kyllä se lumi ehtii sulaa, jos ei paljon sada lisää  -- usko pois!
- Pirkka -

Toma

No oli se kyllä vaikeata uskoa kun näki aloitustilanteen, jostain syytä tuo Nummelan harju on paikka minne kaikki sadepilvet haluavat pössäyttää sisältönsä, ne eivät kai jaksa mennä kovalla kuormalla siitä yli joten dumppavat hätäpäissään sisältönsa sinne.

Vaikuttaa myös siltä että maa imee vettä aika hyvin koska suuren lumimäärän johdosta routaa ei juuri ole. Viime vuonna olisi voinut laskeutua tähän aikaan kellukekoneella kentälle.

Mutta en mää menny kun ekan kerran sinne vartavasten katsomaan lumitilannetta, nyt on ollut hieman kevätfiksaamista koneiden kanssa.
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Tässä vihdoin ja viimein virallinen kutsu, tervetuloa Nummelaan, toivon näkeväni niin monta kuin mahdollista teistä siellä

Tässä PDF muotoisena
* nostalgia_fly-in_II.pdf (Filesize: 661.04 kt, Downloads: 522)


ja tuolla alhaalla sama kuvina
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Ja viimeinen tilannekuva lumitilanteesta, nyt minäkin uskon että kyllä se vaan sulaa ajoissa  ;D

Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

Moi! Jos haluat antaa lisäohjeita ja toivomuksia aikatauluista, sijoittumisista platalle, mahtuuko standeja yms, niin tänne vain (myös yv. tai KILAn tiedotus-meiliosoitteeseen sopii...)

Toma

Lainaus käyttäjältä: JuhLa - huhtikuu 13, 2010, 15:43:44
Moi! Jos haluat antaa lisäohjeita ja toivomuksia aikatauluista, sijoittumisista platalle, mahtuuko standeja yms, niin tänne vain (myös yv. tai KILAn tiedotus-meiliosoitteeseen sopii...)

Morjen Juha,

Nyt viikonloppuna minä yritän saada kiinni Nummelan Lentokeskuksen hallitusta ja käydään noita sijoitus ja toimintajuttuja läpi, mutta kyllä Nummelaan standeja mahtuu.
Aikataulusta voi sanoa sen verran että itse olen varmaan paikalla jo perjantaina joten silloinkin saa tulla. Muuten ei ole sen kummemmin aikataulua tulkaa kun siltä tuntuu.
Yritetään saada lehdistöäkin mukaan karkeloihin jolle sitten voi markkinoida ilmailun ihanuutta ja saada positiivistä ilmailu uutisia hieman suuremman yleisön tietoisuuteen (eikä aina vaan niitä onnettomuuksia).
Heti kun on selvät sävelet NLK kanssa niin piirrän tänne kuvan kentästä ja minne mikäkin sijoittuu.
Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

Toivotaan, että tuhkat haihtuvat taivahalta siihen mennessä... ;D

Toma

Toi on kyllä ihan naurettava juttu, olisivat mielummin tehneet jonkun repäisevän jutun ja maadoittaneet kaikki paitsi ultrat  ;D
Vintturihinauksella purjekoneella kai vielä pääsisi ilmaan...
Mutta joo toivotaan että tuulet puhaltavat tuhkat takaisin islantiin
Terveisin
Tom Arppe

Toma

No nyt ollaan viisastuttu hieman tämän "pölyn" osalta

Bulletiineista 19.4 maanantai aamuna:

RAJOITUS KOSKEE KAIKKIA LENTOJA
    MOOTTORIKÄYTTÖISILLÄ ILMA-ALUKSILLA, POISLUKIEN ALLE 3000FT
    AMSL SUORITETTAVIA VFR-LENTOJA.

Toivotaan että tuo nyt pysyy voimassa.
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Piti hieman leikkiä google street view:tä ja kehittää 360 asteen kuva keskeltä kenttää (QuickTime VR muodossa)

Vaati QuickTime plug-inin että toimii, hiirellä vetämällä voi "pyörittää" kuvaa oikealle ja vasemmalle, Shift näppäin lähentää (zoom in) ja Ctrl näppäin loitontaa (zoom out) kun lähentää niin voi myös vierittää ylös ja alas, kuva on aika kookas joten voi kestää hieman ennen kuin lataantuu



http://www.ilmailu.org/images/EFNU_panorama.mov
Terveisin
Tom Arppe

wasq

#20
Perhana, olin varannut koneen ja ajattelin tulla taas paikalle mutta valitettavasti kävi niin että koneemme ei ole tulevana lauantaina käytettävissä joten haaveeksi jäi tällä kertaa  :embarassed:

Toma

Noh, miten nyt silleen...

Sinun lodutukseksi ja minun  :tickedoff: voipi olla että tilaamani hyvä sää meni sittenkin sille alkuperäiselle viikonlopulle. Toivon nyt hartaasti että tuo kuvan näyttämä lauantain inhottava rintama häippäsee äkkiä jonnekin muualle.

Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

Samaa kirkastumista toivon minäkin. Kovin on ollut vaihtelevaa, mutta perinteisesti äitienpäiväviikonloppuna kuuluu olla kaunista!

Tarkoitus olisi kuitenkin saada Malmilta 1 - 2 Ikarusta liikenteeseen ja vaimon kanssa hotelliyökin varattu. Lukiolaisvieraille on toive jakaa infoa.

Kuulemma viime vuonna tutustumiskeikkoja pyöriteltiin ahkerasti. Katsotaan, jos saataisiin joku ope puutarhatöistä paikalle, niin sään salliessa tuotakin voisi harjoittaa.

Toma

Huoh,
ei tuo kyllä hääppöiseltäa näytä, mutta jos positiivisesti ajatellan niin tuo saapui hieman laskettua aikaisemmin joten ehkä... se myös häipyy nopeammin
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Hieman on ollut synkkää, pilvet 800ft/AGL ja sadekuuroja, silti 2 konetta käynyt  :thumbsup:

Huominen näyttäisikin sitten paremmalta, (kuten viiemkin vuonna) joten jos olette maisemissa niin tulkaa morjenstamaan..
Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

Ei sitten oikein parantunut, mutta hyvin yritettiin. Noh, vähän mahtui lentämäänkin, tutustumaan pariin hyvään ilmailuhenkilöön ja viettämään emännän kanssa relaa airhotelliviikonloppua kunnon sapuskojen kanssa. Ei ollenkaan hassumpaa :)

Tomalle julkinen erityiskiitos sään armoille jääneen parivaljakon auttamisesta! (guru)

Toma

Ole hyvä Juha, lentäjää ei jätetä ;-)

Juu oli sään puolesta enemmän kuin heikkoa tämän vuoden saldoksi jäi kolme konettä jotka säästä huolimatta saapuivat paikalle, tässä alhaalla muutama kuva niistä.
Ensi vuonna sitten paremmalla onnella  :thumbsup:

Sanottakoon nyt vielä että kyllä tuonne Nummelaan saa (ja pitääkin) tulla ihan muutenkin käymään kiva vaan jos on vipinää ja vilskettä.
Terveisin
Tom Arppe

JuhLa

...ja saatiinhan se viimeinenkin lintu kotipesään tänään *0*

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod