100 LL saatavuus

Aloittaja Pekka, tammikuu 13, 2010, 09:51:44

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pekka

EFPO:lla oleva jakelu päättynee. Ohessa ote saamastani viestistä.
Taitaa lähin paikka josta saanee vielä taitaa olla EFJM.

St1:n viestittäneen lopettavansa lentobensiinin myynnin Porin lentoasemalla. Myynnin oli arvioitu päättyvän kuluvan tammikuun aikana, heti kun säiliössä vielä olevat pari tuhatta litraa on myyty. Säiliö ja pumppu viedään Norjaan.

pimattil

Ei kai tälläiset nyt ihan yllätyksenä kellekään tule, kyse lienee enemmänkin siitä, että miltä kentältä tämä alkaa. Jos homma olisi oikeasti kannattavaa, sitä ei varmasti lopetettaisi. Sijoitetulle rahalle kun pitää saada riittävä tuotto -- nollatulos ei ole sitä yritystoiminnassa.  :dontknow:

Paljon tämä kyllä hankaloittaa kentän käyttäjien toimintaa, varsinkin jos edes olisi se säiliö ollut reiluun hintaan kaupan. Ilmeisesti säiliön paikka on kuitenkin siinä kunnossa, että siihen voisi tilalle saada edes toisen säiliön? Tankkausverkosto varmasti supistuu entisestään eikä sitäkään, että lentää viereiselle kentälle tankkaamaan voi pitää oikein vaihtoehtona, koska täällä maassa kenttätiheys on kovin köyhä.
- Pirkka -

Samulijp

Ovat varmaan ilmailuopistolla tyytyväisiä, vai onko niillä jo oma pouseri?

Pekka

Kyllä SIO:lla on ollut omat säiliöt niin 100LL:lle kuin Jet A1:llekin.

Ansis

No onneksi alkaa olla "omia pousereita" joka paikassa, eihän siitä ole kuin toistakymmentä vuotta aikaa kun erään ilmailuliiton toimistossa malmilla vihjailin "kannattaisko tuottaa ruotsista halpaa lekopensaa tai UL laatua"...

Joku siellä innostui ja jotkut toiset öljy-yhtiöitten osakkeita omistaneet? kauhistelivat ideaa.. moinen toiminta lopettaa kuulemma lekopensan myynnin korpikentillä..

No nautittiin sitten edullisista toimituskustannuksista fuilin hinnassa, tehtiin ympäristölupien vaatimat edulliset toimenpiteet jne.. omaan piikkiin.. 

Ja nyt meillä kaikilla on oma pouseri, josta ei voi/saa/halua myydä kenellekkään..

Onneksi (ehkä) on kavereita, jotka toimittaa jatkossa(kin) jotain kannussa ympäristöluvan ulkopuolella olevalle alueelle?
My mind is willing, but purse is weak.

ttorri

Tyhmä kysymys mutta kuitenkin,,,
Onko kukaan miettinyt voisiko tuota 100LL sekoittaa itse.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod