Ylläpitomaksut!

Aloittaja juhan, joulukuu 07, 2009, 23:50:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

juhan

Taas niitä tuli oikein urakalla vaikka en omista kuin yhden, niin kolmestapa sitä maksetaan! :eiii:  Alkuvuodesta myin kaksi konetta ja vielä niistä joutuu maksamaan...toivottavasti ei ensivuonna. Arvaan että vuoden alun mukaanhan ne laskutetaan tietty, mutta miten se sitten on mahdollista kun tämän vuoden alussa ostin koneen ja siitäkin tuli maksu? Se ei ainakaan ollut nimissäni vuoden alussa.  Lisäksi ihmetyttää kun näiden laskujen lisäksi huhtikuussa tuli joku perusmaksu 50€ (mikä ihmeen perusmaksu...eikö ylläpitomaksu riitä)samasta asiasta :tickedoff: Kaiken tämän lisäksi vielä maksetaan aina kun jotakin muutoksia tulee...vuoden aikana jo useampi satanen mennyt ylläpitoon ja erilaisiin muutoksiin. Joskus harmittaa mutta kait sitä saadaan hyvää palvelua koko rahalla! Tarkemmin kun tutkin niin tuo perusmaksuhan oli joku ensimaksu, eli taitaapa olla ainut kertainen. Aiheellisia taitaa olla kaikki.

pimattil

Hei,

oletko ollut yhteydessä rahoja keräävään osapuoleen? Sieltä homma voisi ainakin selvitä. Toisaalta nyt ainakin tiedät, mitä veloitellaan, joten voit ottaa sen huomioon myynti/ostohinnoissa jatkossa.
- Pirkka -

Reijo Österberg

Voisivat vähän tarkentaa tätä ylläpitolaskua ilmoittamalla siinä olevassa tekstissä vuoden, mitä maksu koskee.
Lasku kun tulee näin vuodenvaihteessa, niin voi olla epäselvää, koskeeko maksu päättyvää vai tulevaa vuotta, edellisenkin laskun eräpäivä oli 2.1.2009! No, kysymällähän tämä selvisi, koskee päättyvää vuotta. Vuonna 2007 lasku tuli puolivälissä vuotta!
-Reijo Österberg-

juhan

Melkoinen puute laskutuksessa kun ei kerrota miltä ajalta ko lasku on. Mitä tällä vuosittain kerättävällä rahalla saadaan? Rekisterissä koneen pitäisi pysyä pitämättäkin ja kaikki muutokset maksavat erikseen. Joku kertoi tällä tuettavan katsastustoimintaa, mutta eikös se taas ole sil:n järjestämää paljolti vai saako liitto hallinnolta tukea siihen? Edelleen täytyy todeta, että aina olen saanut hyvää palvelua ja joskus jopa erinomaista kun olen asioinut hallintoon päin, eli maksetaan laskut ilman suurempia mukinoita!

Aki Suokas

Tätä asiaa kysyin maanantaina laskussa olevasta tiedustelu numerosta. Ei heti osannut vastata, mutta soitti hetken päästä takaisin ja kertoi laskun olevan menneeltä vuodelta. Tässähän saatiin lähes vuosi korotonta maksuaikaa.
Mutta olisihan se hyvä jos laskussa olisi kohdevuosi mainittu.
Aki
------------------------------------
www.hooteehoo.org, www.air-r-c.info, www.windcraft.fiwww.eurofox.fi

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod