Dallach Fascination

Aloittaja Timo Hyvönen, syyskuu 30, 2009, 13:36:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Timo Hyvönen

Moi,

törmäsin tuollaiseen koneeseen tuolla ja kattelin hienoja kuvia. Sitten löytyi yksi myytäväkin yksilö lahden takaa,

http://www.planecheck.com/index.asp?ent=da&id=11382&cor=y

Onko näitä yhtään Suomessa? Näyttää aika hurjalta peliltä Ultraksi, vakionopeuspotkuri ja kaikki! Ja matkanopeus reilusti yli 200 km/h!

Onko kukaan lentänyt?

Ei, en ole ostamassa. Ei mulla ole edes UPL-kirjaa (vielä :)

t. Timo
Lentoon!

Gerhard Barkhorn

Moi. Onpa tuota tullut itsekin katseltua ja ihmeteltyä miksi ei suomesta löydy (ainakaan ilma-alusrekisteristä ei tuolla nimikkeellä löydy yhtään osumaa). Veikkaisin että syynä on paino eli taitaa mennä sinne jonnekin 300 kilon paikkeille tuon tyhjäpaino.... Ja näitähän löytyy täältä http://pilots24.com useampikin

Timo Hyvönen

Lentoon!

Toma

#3
Jos tuo € 33.000  hinta pitää paikkansa niin ei ole ainkaan hinnalla pilattu, siistin näköinen  kone
Terveisin
Tom Arppe

Nils Rostedt

Kävin tehtaalla lentämässä Fascilla noin 2002 aikoihin. Koneen lento-ominaisuudet olivat mielestäni ihan OK.  Täyskomposiittimallia (D4BK) ei koskaan saatu tyhjäpainoltaan hyväksyttyihin rajoihin. Saksassa BK- versiolta on käsitykseni mukaan siksi evätty tyyppitodistus. Vanhemman sekarakenteisen Fascin osalta en ole varma. Dallach meni siinä rytäkässä konkurssiin ja viime vuosina on aina välillä ilmaantunut joku uusi valmistajaehdokas. En ole kuitenkaan nähnyt että tuotantoa olisi varsinaisesti saatu uudelleen pystyyn.

Kannattaa selvittää tämän konetyypin historia varsin tarkkaan, jos on kiinnostunut. Omalta kohdaltani kiinnostus loppui siihen, vaikka se kieltämättä on aika hyvännäköinen.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod