2-t Rotax mekaanikkoja?

Aloittaja jkarjanl, syyskuu 21, 2009, 23:38:04

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jkarjanl

Hei!

Nyt olisi semmoinen tilanne että Rotax 582:sta on kalenteriaika ummessa, tunteja sen sijaan runsaasti jäljellä. Elikkä kone on avattava ja tarkistettava, lähinnä ilmeisesti neulalaakereiden kunto on se mitä siellä tarkimmin katsotaan.

Ainut taho jolla on luvat Suomessa tehdä Rotaxille "mitä tahansa" on käsittääkseni http://www.aerotecno.fi/
Sinne viemällä on tietysti varmaa että tulee asiallisesti katsottua.

Mutta onko muita mahdollisuuksia? Kelkkapajat unohdan suosiolla, mutta onko ilmailupuolen mekaanikkoja olemassa joilla tarvittava kokemus ja välineet Rotax 582:n purkamiseen ja tarkistamiseen? Olen siinä uskossa että kyseisen tarkastuksen saa tehdä muukin taho kuin viralliset luvat omaava Rotaxin huolto, kunhan nuo yllämainitut edellytykset täyttyvät. Oikaiskaa jos olen väärässä.

Lentolaite missä tuo 582:n on kiinni on siis B-ultra.


-Janne

jkarjanl

Eikö tosiaankaan Suomesta löydy ketään 2-t -mekaanikkoa jolla kokemusta nimenomaan Rotaxin ilmailumoottoiresta? Ihan periaatteen vuoksi haluaisin edes vertailla vaihtoehtoja, sikäli kun niitä on.

Yksityisviestiä voi myös pukata jos ei täällä viitsi julkisesti avautua. "Paras" johtolanka tähän mennessä on että Tampereen alueella olisi tämmöinen tyyppi joka olisi muutamankin 582:n trike -miehille huoltanut..


-Janne

jkarjanl

Taitaa 2t -mekaanikot olla aika katoava luonnonvara, tosin muutaman yksityisviestin sain aiheen tiimoilta. Päädyin kuitenkin viemään moottorin Hämeenkoskelle AeroTecnolle, aikataulukin vaikutti tottakai. Pertti lupaili moottoria ensi viikoksi ja sehän sopii kun olisi jo kovat poltteet päästä ilmaan...

-Janne

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod