Päällystyskurssi, Rovaniemi 30.10.-1.11.2009

Aloittaja skuosman, syyskuu 11, 2009, 19:33:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

skuosman

Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää päällystyskurssin Rovaniemellä yhteistyössä Lapin ammattioppilaitoksen kanssa. Kouluttajana Pentti Saaristo ja pari muuta osaajaa. Kurssi on osa Falke-projektin kursseja. Jos olet ilmoittautunut Falke-projektiin mukaan niin tämä kurssi sisältyy siihen. Muuten kurssimaksu 120€/osallistuja.
Jos olet tehnyt ja kuitannut koneen vuosihuoltoja ja/tai 50/100h huoltoja niin muista rekisteröityä ilmailuhallinnon harrastajahuoltorekisteriin. Lomake löytyy Opiston sivuiltakin. Tämä päällystyskurssi lisätään harrastehuoltajien tieto-taito-osioon harrastajahuoltajatietoihin. Näillä tiedoilla/taidoilla aikanaan saadaan EASAn vaatimat harrastajahuoltajakelpoisuudet. Kaikki mukaan-kuulette lisää.

saku
www.suio.fi

skuosman

On se vaan niin erillaista toisilla foorumeilla. Ihan samaan aikaan laitoin FlightForumille tämän saman infon ja täällä on nyt pe-iltana klo 20.55 lukijoita 5 ja FlightForumilla 135kpl. Missä oikein kannattaa tiedottaa? Missä meidän ilmailijat, rakentajat ovat netissä?

Saatteko tietoa täältä, Siivet-lehdestä vai Ilmailu-lehdestä? Pitäisikö laittaa maapostissa kotiin kirjeitä?

Kommentoikaa-please!

saku
www.suio.fi

Toma

Tuo taitaa riippua hyvin paljon ikäryhmistä, nuorempi sukupolvi imaisee netistä infoa ja vanhempi lehdistä ja muista perinteisimmistä medioista, rakentajaporukka taitaa vaan keskimäärin olla sitä vanhempaa sukupolvea, ainakin jos katselee ikäjäjakautumaa vaikka talvipäivillä.
Terveisin
Tom Arppe

juhan

Mielestäni flight forum on enempi valokuvaajien oma foorumi kuin rakentajien...käsittääkseni valtaosa sen käyttäjistä on juuri ilmailusta kiinnostuneita valokuvaajia! Itse seurailen enempikin tätä foorumia.

Ventti

Tuota noin...

aika pielessä on mielipiteesi, Flightforumilla vuosi sitten tehdyssä kyselyssä 319 vastanneesta 58% omisti tai oli omistanut jonkinlaisen ilmailulupakirjan. Ks: http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,79250.0.html


t: V-M

juhan

En kyllä lähde kiistämään, mutta siltä se joskus tuntuu kun katsoo vaikka myynti-ilmoituksia niin kameroita ja muita laitteita tuntuu olevan paljon tarjolla. Hyviä foorumeja molemmat ja tukevat toisiaan! Olisi ihan mielenkiintoista saada pääsääntöisesti tämän foorumin käyttäjille sama kysely.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod