SIL Shop ei palvellut Helsinki Airshowssa

Aloittaja veikko, elokuu 16, 2009, 17:38:36

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

veikko

Pettymyksekseni koitui, että messualueelle airshow-viikonlopuksi siirtynyt SIL shop oli vaivautunut ottamaan standilleen kaupattavaksi "pelkästä rätei ja lumpui ja muut rihkama". Niin ollen toive säästää toimituskulut ultran lentopäiväkirjan tilaamisesta Turun pualeen ostamalla se messujen yhteydessä kariutuivat.
SIL Shopin väen kategorinen toteamus lauantaina oli: "Saat kirjan myymälästämme maanantaina..."  Olisiko ollut liian iso vaiva hommata selvän mokan tapahduttua saman tien tarvitsijoille  varsinaisesta SIL -Shopista aidan takaa parin sadan metrin päästä noita painottuotteita standille? En varmasti ollut ainoa, joka kyseli?
...............

Lesson Learnedina voivat järjestäjät myös ottaa alueella sijaitsevan kaljateltan arrogantin (ja lainvastaisen?) toiminnan. Kaljatölkin hinta oli hinnastossa 5,-, mutta asiakkaata vaadittiinkin 6,- , eli mielivaltainen Euron ylimääräinen pantti, joka tosin erityisen kyselemisen jälkeen luvattiin maksaa takaisin tyhjä tölkki palautettaessa.  Seikka, että moista maksua ei ollut misssään näkyvillä asiakkaille, niin kuin lain mukaan tulisi asian olla, ei kiinnostanut paikalla olevia järjestyksenvalvojia, eikä poliisia.  Jouduin nimittäin vedetykseksi mukaan asiaan, kun kimppabussissamme ollut kaveri ei saanut perin pohjin kyrsiintyneeltä myyjältä rutussa olevista tölkeistä rahojaan takaisin.  Järjestyksenvalvojia eivät asialliselta kuullostaneet perustelut kiinnostaneet: " Jos rutussa olevasta tölkistä ei  kapakka tule saamaan virallista 15 sentin panttia takaisin , niin se ylimääräinen erotus eli 85 senttiä tulisi ainakin palauttaa". (Eikö argumentointi kuullosta loogiselta?")
Pieni rahallinen vahinko sinänsä, ( 5 Euroa), mutta periaatteellinen oikeusmurha asianomaiselle.

Ja muutenkin oli aika kovat "turvajärjestelyt" Malmilla: Vanha muistaa, että ainakin TIAS 2000- showssa Turussa oli paljon leppoisampi fiilinki, ei ollut laukkujentonkijoita eikä vartiointiliikkeiden väkeä. Ja kallista ensilinjan sotakalustoa oli paikalla paljon enemmän kuin nyt Helsingissä.
Ovatko ajat muuttuneet niin paljon pahemmiksi, että noin raskas  messukansan holhous oli tarpeen?

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod