Vesilentokauden alkua odotellessa...

Aloittaja Toma, maaliskuu 06, 2009, 11:46:19

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Viime vuonna, parhaaseen kesälomakauteen kävin 7 eri järvellä laskeutumassa, sammutin moottorin laskun jälkeen ja jäin kellumaan, odottelemaan... Missään näistä järvistä ei kestänyt 10 minuuttia pidempään kunnes joku tuli paikalle joko soutuveneellä, vesijeteillä, moottoriveneillä ja yksi jopa surffilaudalla. Kukaan ei tullut ajamaan minua pois vaan kaikki olivat aidosti kiinnostuneita ja kyselivät, ihmettelivät sekä ihailivat touhua.

Onko muilla vastaavanlaisia vai vastakkaisia kokemuksia?

Tässä kuitenkin lista hyväksi havaittuista tavoista tehdä itsestäsi ja vesilentämisestä hyvin nopeasti epäsuosittuja.



  • Lennä aina matalalla kirkkojen, hautausmaiden ja eläintilojen yli.
  • Bonuspisteitä jaellaan, jos tämä tapahtuu hautausseremonian aikana tai kun hevostallilla on kisat meneillään tai minkkifarmilla on kasapäin vastasyntyneitä poikasia.


  • Suorita matalalentoja, laskuja ja lentoonlähtöjä aina suoraan kohti veneitä.
  • Lisäpisteitä ropisee jokaisesta ihmisestä, joka hyppää kauhusta kiljuen veteen.


  • Lennä matalalla pitkin rantoja, missä kesämökkiläiset ovat juuri aloittaneet lomanviettoa. Kannattaa myös lentää matalalla sairaaloiden ja muiden parantoloiden yli ja muista aina valita lentoonlähtö- sekä laskeutumisreitit niin, että ylität niin monta taloa kuin mahdollista.
  • Tämän tehtävän yhteydessä jaetaan lisäkunniaa, mikäli saat koneesi ylikierroksille niin, että lavankärjet tanssivat äänennopeudella, kyllä siinä menee mökkiväellä saunakaljat väärään kurkkuun.


  • Läpilaskuja kannattaa aina harjoitella samassa paikassa monta tuntia putkeen kesämökkien tai muun asutuksen välittömässä läheisyydessä.
  • Lisäpisteitä tulee, jos tätä harjoitellaan aikaisin aamulla ja mielellään sunnuntaina.


  • Ja lopuksi; käytä aina täysiä tehoja kun lähdet rannasta, äläkä koskaan kerro matkustajillesi mitä meinaat tehdä, pieni terve pelko pitää ne vaan ruodussa.  Ja ennen kaikkea, muista kiljua ja karjua kaikille muille vesilläliikkujille, eiväthän he muuten ymmärrä, että sinä olet suuri merilentokapteeni...



Itse olen ollut konekimpassa joka syyllistyi laskujen ja nousujen tekoon liian kauan yhdessä ja samassa paikassa, jonka jälkeen tuli häätö oikein poliisivoimin (kävin tosin lennättämässä toista niistä poliiseista myöhemmin toisella järvellä ja jos en ihan väärin muista niin lentokärpänen puri häneen oikein huolella).










Terveisin
Tom Arppe

mikko lohi

Terve
Kaverille sattu tässä muutama kesä takaperin aika lailla ikävä juttu.Olivat lähteneet vaimon kans hillaan ultralla,tietenkin semmoseen kairaan ettei muut kehtaa sinne kävellä.No,hilloja löyty tiety.Ei muuta ku eräsäkit koneeseen ja kotimatkalle.Eihän se ylikuormattu kone lähtenytkään pieneltä lammelta ja hillat täyty jättää sinne odottamaan yksin hakua.Vaimon kans olivat yrittäneet startia,laipoilla ja ilman,oli vesilennon opettaja kokeillut kaikki konstit,mutta ei.Osaatte itse arvata lopputuloksen.Ja tämä tarina on tosi.
Ps.He ovat vieläkin naimisissa!

mikko

Toma

Mikko, siis ymmärsinkö oikein, kone ei noussut edes ilman hilloja sieltä enää? 
Jos näin, niin se voisi eittämättä hieman kiristää suhdetta, eteenkin jos vaimo vielä joutuu dalsimaan muutama kymmenen kilometriä kantaen parikymmentä kiloa hillaa, suosilmiä varoen ja hyttysiä huiskien, takaisin ihmisten ilmoille. Äijä sitten päräyttää mukavasti ultralla himaan... :eiii:


Tässä löytyi vahingossa aika mielenkiintoinen video wanabee vesipilotista... aika hurjaa touhua. Näkeekö joku pyöriikö pyörät?


http://www.youtube.com/watch?v=njMCOYzLJWE&NR=1

Terveisin
Tom Arppe

Jari Kaija

Lainaus käyttäjältä: Toma - maaliskuu 06, 2009, 11:46:19
Viime vuonna, parhaaseen kesälomakauteen kävin 7 eri järvellä laskeutumassa, sammutin moottorin laskun jälkeen ja jäin kellumaan,

Tulkaahan Toma emännän kanssa tälläkin järvellä kyläilemään kesän mittaan.
Tuolla kodassa on hyvä yöpyä pidempiäkin aikoja. Sain nyt lahjoituksena
sinne mikronkin, joten valmiseineetkin lämpenevät nopeasti  :)

Toma

Kiitoksia kutsusta Jari.

Pohjoisen reissu onkin ollut jo pitkään suunnitteilla tämä kesä voisi olla oiva hetki se toteuttaa...
Terveisin
Tom Arppe

Markku Koivurova

Lainaus käyttäjältä: Toma - maaliskuu 08, 2009, 21:16:52
Tässä löytyi vahingossa aika mielenkiintoinen video wanabee vesipilotista... aika hurjaa touhua. Näkeekö joku pyöriikö pyörät?

Ei kestä pyöriä, imasee varmasti kiinni. Tätähän harrastetaan "oikeillakin" koneilla ja jarruilla pitää kuulema seistä huolella. Jossakin oli video missä huimapää laski rantakivikkoon pyöräkoneella siten, että laskukiito tapahtui vedessä ja kone pysähtyi juuri kuivalle. Taisi olla jokin Super Cupin tapainen.

Aikamoinen tiltti (edestä/takaa katsoen vinossa siipeen nähden) tuon värkin korkeusvakauttimessa.

Toma

Juu, "Big rocks long props" videot ovat aika asiallisia, tosin tundrapyörät kuulemma eivät kaipaa jarrutusta vedessä, vaikka se auttaa, ovat sen verran kookkaat että vaikka pyörivät vedessä niin ei kaivaudu vaan menevät nätisti vesiliirrossa, kunhan on vauhtia edes hieman...


http://www.youtube.com/watch?v=AUP8oD6u708


Tässä hieman esimerkkiä "vesilentämisestä" suksikoneella...hmmm, siis vesisuksilla lentämistä


http://www.youtube.com/watch?v=XzBEE6p0zJo

Lopuksi Cub jonka rantautuminen menee aika viime tinkaan:

http://www.youtube.com/watch?v=21El16OPZoc&feature=related


Terveisin
Tom Arppe

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod