Mikä lentokone ?

Aloittaja Asteroid, joulukuu 29, 2008, 22:19:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Asteroid

Kuvakansioita selatessani löysin nämä kuvat, kenttä EFPK. Mikä kone ? Kuka tunnistaa ? Kerron myöhemmin mielenkiintoisen asian. (Koneen omistajalle tiedoksi tämä on Off Topic osastolla)

Terveisin Pekka K

Toma

OH-USC, Luscombe 8A Silvaire, s/n 4111, rakennettu: 1946 USA, uudelleenrakennettu: 2006 Juhani Mäkinen, Aulis Pakarinen, Taru Heikura ja Jouko Laitinen Halli, omistaja: sama
Ex. N1348K, SE-AZS

Näin väittä ilmailugalleria: http://www.ilmailu.org/gallery/displayimage.php?pos=-257   ;D
Terveisin
Tom Arppe

Asteroid

Toma tunnisti nopeasti, mielenkiintoinen asia onkin että nurmikolla oleva lentokone on RC-lennokki. Todella taitavan omistajan suunnittelema ja valmistama n.1,1 metrin kärkivälin sähkökäyttöinen mallilennokki. Toteutettu kaikilla esikuvansa mukaisilla ohjaimilla. Lento ja liikehtimisnopeudet vastasivat esikuvaansa. Kuvattaessa piti heittäytyä maahan makaamaan, tosin heinät ja apilat jäivät suhteellisen suuriksi, katso vasemman pääpyörän edessä olevaa valkoapilaa. Taitavat ja osaavat mallilennokkiharrastajat suunnittelevat ja rakentavat lennokkinsa itse pyrkien saamaan ne myös lentämään esikuvansa mukaisesti. Esikuvan mukaiset lento-ominaisuudet ja liikehtiminen onkin työn takana tällaisissa oikeissa mallilennokeissa.

Yksi kuva lisää.

Terveisin Pekka K.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod