Annetaan pois Lande-Gutensheinheft

Aloittaja Tommi K, joulukuu 10, 2008, 13:34:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tommi K

Ostin Siebertiltä epokseja ja paketissa tuli Kostenlos fur Sie: Lande Gutsheinheft 2008. Ne on jotain ilmaisia laskeutumiskuponkeja 80 Saksan kentällä. Näkyy olevan vuodelle 2008, ei kai tarkka saksalainen niitä muuten ilmaiseksi jakelisi.  Minulla ei ole niille mitään käyttöä, joten jos joku sattumoisen aikoo lennella ennen vuodenvaihdetta Saksassa, niin lähettäköön paluumerkeillä varustetun kuoren niin saa kupongit paluupostisssa.
Tommi Kaukonen
Estetie 5 A
00430 Helsinki


Mikko Nikunen

Kuinkas sait nuo epoksit tulemaan Suomeen, oliko sulla kuriiri vai tuliko postilla. Kyselin aikaisemmin Friebeltä, eivät suostuneet toimittamaan.


Tommi K

Lainaus käyttäjältä: Mikko Nikunen - joulukuu 11, 2008, 10:14:15
Kuinkas sait nuo epoksit tulemaan Suomeen, oliko sulla kuriiri vai tuliko postilla. Kyselin aikaisemmin Friebeltä, eivät suostuneet toimittamaan.



En ole tarvinnut suuria määriä. Rakennusprojektiin meni muistaakseni kaksi-kolme  litraa, ja nyt tarvitsin vielä litran pikku fiksauksiin. Ensimmäisen litran tilasin Korhoselta, jatkossa Friebeltä, kun samalla on tarvinnut muitakin tarvikkeita. Saksalaiset toimittaa aina kotiovelle, en tiedä onko kuriiri vai posti, toimituksessa ei ole muuta hankaluutta kuin että paketti päätyy kuitenkin lähimpään postikonttoriin, kun kotona ei voi päivystää. Tietysti työpaikallekin voi tilata, mutta tavarat joutuu joka tapauksessa raahaamaan kotiin ja lähipostista on lyhempi matka. Korkealla ja kylmässä ne purkit oli käyneet, kun sekä epoksi, että kovettaja oli painuneet lommolle. Mutta eipä tuo haittaa, kansi aukenee kyllä.

EDIT: Nyt tulikin kömmähdys, olen tilannut Friebeltäkin tavaraa, mutta epokseja (MSG) vain SIEBERTiltä - enkä ole kysellyt etukäteen mitään. Se ei aina ole viisasta.

www.siebert.aero

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod