Atpl koulutus ulkomailla?

Aloittaja ^Faabio^^, elokuu 03, 2008, 13:45:07

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

^Faabio^^

Olen uusi jäsen näillä ilmailusivustoilla ja ensimmäinen aiheeni/kysymykseni koskee liikennelentäjäkurssin aloittamisesta.

Kurssi mihin haluaisin ja varmiten pääsisin olisi Espanjassa, Valenciassa toimivia Airmedin kansainvälinen lentokoulu. Loppuvuonna järjestettävälle kurssille pääsisi, jos vain läpäisee Medical 1 tason lääkärintarkastuksen kyseisessä maassa. itselläni on vain lukio/ylioppilas ja armeijapohja suoritettuna, mutta nämä riittävät jo siihen ettei erillisiä pääsykokeita tarvitse tehdä. Kurssin alussa toki käydään matemaattiset, fysikaalliset, psykologiset ja kielitaitotestit, mutta ne ovat vain opettajia varten jotta saavat tietää opiskelijoiden taidot ja tiedot.

Paikka, koulu, ja varsinkin ala houkuttelevat itseäni äärimmäsien paljon, mutta pienet pelot piinaavat kuitenkin, kuten mitenkä työllistyn valmistautumisen jälkeen. On vaikea arvella mitenkä hankalaa on saada työpaikkaa Euroopan lentoyhtiöiltä parin vuoden päästä.
Mitä arvelette voiko työpaikan saannin Suomesta löytyvien lentoyhtiöiden kannalta unohtaa, kun on oppinsa ja lentolupansa hankkinut ulkomailta?

Kurssin hinta on n 77 000€, mikä on vähemmän kun esim. Patria Pilot Trainingin reilu 100 000, mutta kuitenkin sen verran paljon rahaa, ettei lainaa uskalla pankista ottaa, ellei olisi jonkun näköistä näyttöä mahdollisista lentäjäntyöpaikoista lähitulevaisuudessa.  :-\

Yritin muuten hankkia opiskelupaikkaa tuolta edeltämainitusta Patrian koululta, mutta en läpäissyt Psykologisia testejä, joten sain sanoa hyvästit lentourahaaveilleni, kunnes löysin nämä www.airmed.es sivut. Tuolla airmedissa sanottiin ettei tarvitse välittää Suomesa käydyistä ja hylätyistä psykologisista testeistä. Kurssi on minun jos vain terveys riittää.

Mitä mieltä olette?  ::)

vili

Pahoittelen naapurifoorumin hehkutusta, mutta sieltä löytynee paremmin tietoa asiasta. Mm täältä:
http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,49822.0.html

Ville

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod