GRS vai BRS

Aloittaja Martti Mattila, kesäkuu 08, 2008, 21:59:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Onko ilmailijat tehneet läpitieteellistä tutkimusta,kumpi pelastusvarjo on kokonaistaloudellisempi.Tai kumpi on edullisempi
hankittaessa.
Entäs sen hankkimisen helppous.Jos olet jo pureskellut tämän dilemman,jaa tietosi ja mielipiteesi.
Kiittäen siitä.
Martti 

Teppo Miettinen

Moi,

Itse päädyin Galaxyyn, lähinnä puhtaasti hinnan perusteella. BRS on mielestäni laadukas ja heiltä saa erittäin hyvää palvelua kuten asennusohjeet konekohtaisesti eksoottisempiinkin koneisiin. Mutta hinta on aika kova dollarin kurssista huolimatta. Tullimaksu ja rahti eivät ole ilmaisia...

Mutta kyllä tuo Galaxy on hyvin asiallisen oloinen peli, ei ole ostos kaduttanut.
Tehdas tosin teki jo yhden takaisinkutsun, koska alihankkija oli käyttänyt rakettirungossa väärää materiaalia. Mutta ennenkaikkea takaisinkutsu hoitui mallikkaasti, vaihtoivat koko systeemin kokonaan uuteen ja vieläpä erilaiseen versioon kun sitä pyysin (ja tietysti tehtaan kustannuksella).
Lisäbonuksena uudessa varjossa on yhdeksän vuoden uudelleenpakkausjakso. Uudelleenpakkausjakso on sinänsä tärkeä, että koko kapistus pitää ensinnäkin purkaa koneesta, lähettää erikoisrahtina tehtaalle (luokitellaan samaan kategoriaan kuin ilotulitusraketit) ja sitten asentaa takaisin koneeseen.

Galaxyn lähin jälleenmyyjä löytyy liettuasta, Stanislav Zelenkov. Varjon hankinnassa ei ollut sen suurempia kiemuroita, tosin varjo piti maksaa etukäteen.

Ja tällainen paketti sieltä sitten putkahti. Peltihäkkyrä on kuljetussuoja, lisäksi raketti on pariinkin kertaan varmistettu kuljetuksen ajaksi.


Martti Mattila

Kiitos vastauksesta.Galaxyn raketti on mitä ilmeisimmin kuuma,eikä kylmä co2 mitä BRS käyttää.
sen koen miinuksena.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod