Tahtoo ultrakevyen vesikurssille.....

Aloittaja Virpi, lokakuu 07, 2002, 21:52:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 4 Vieraat katselee tätä aihetta.

Virpi

Missä voisi saada ultrakevyen vesilentokelpuutuksen ensi kesänä????

Urpo Leinonen, Äänekoski                    
_______________________

be reasonable, do it my way

Virpi

Ainakin Mäntsälän Ilmailukerho antaa ultrakevyen vesilentokoulutusta, koulutuskoneena Ikarus c42S. Koulutusaikoja ja paikkoja voi kysellä kerhon sihteeriltä, [email protected] tai päälennonopelta [email protected]                    
_______________________

be reasonable, do it my way

UISU

#2
Sain vesilentokurssin suoritettua kesällä 2002.  Kiitokset Mäntsälän ilmailukerholle kurssin hyvästä organisoinnista, sekä Åkelle  erittäin pätevästä opetuksesta Räyskälässä.      
 
Parin kesän vesilentelyn jälkeen on edessä lentomassan nosto- ja rättäysprojekti.  Kesällä 2004 Goyoten pitäisi olla jälleen täydessä iskussa.
Uisu

jussi frisk

LainaaAinakin Mäntsälän Ilmailukerho antaa ultrakevyen vesilentokoulutusta, koulutuskoneena Ikarus c42S. Koulutusaikoja ja paikkoja voi kysellä kerhon sihteeriltä, [email protected] tai päälennonopelta [email protected]
Mäntsälän Ilmailukerho tarjoaa ultrakevytkoulutusta ja UL-vesilentokoulutusta, mutta korjaisin yhteystietoja hiukan. Kerhon sihteeri on [email protected], koulutuspäällikkö [email protected] ja päälennonopettaja [email protected]. Lisätietoa MILKistä löytyy nettisivuilta http://www.milk-ilmailukerho.net. Kerho kouluttaa omistamillaan kahdella Ikarus C42:lla ja tarjoaa kerholaisille käyttöön uuden Dynamic WT-9:n. Seuraava lupakirjakurssi alkaa 8.2.2003 Malmilla.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod