EUT ja MT Talvipäivien Ohjelma

Aloittaja Toma, helmikuu 20, 2007, 15:21:00

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Tänä vuonna EUT ja MT Talvipäivät pidetään Kupiossa Hotelli IsoValkeisessa 24.3.- 25.3.2007.
Majoitusvaraukset numerosta 017-539 6100, Mainitse TALVIPÄIVÄT.

Lauantai 24.3.2007

10.00 Tulokahvi
11.00 Päivien avaus (Jouni Laukkanen)
11.15 Pohjois-Savolaista ilmailua (Matti Kuosmanen)
12.00 Finavian terveiset harrasteilmailijoille (Satu Munnukka)
13.00 Ruokailu / tauko
14.00 PIK 27 hinauskone lentää (Aki Suokas)
15.00 Vaihtoehtona autogiro (Seppo Vihavainen)
16.00 Diamondilla Malmilta Kreikkaan (Pekka Puhakka)
17.00 Tauko
17.15 PPL opettajakoulutuksen järjestely (Kimmo Rantanen)
18.00 Urheiluilmailuopiston tarjonta (Sakari Kuosmanen)
18.30 <- mennessä esitykset loppuu
19.00 Päivällinen ravintolan seisovasta pöydästä
-Sammon Haarikka (Laukkanen / Viitasaari)
-Muut palkinnot (MT Auranen / EUT Laukkanen)
-Arpajaiset (Viitasaari/Laukkanen)
20.30-> Rantasauna + avantouinti / vapaata kuppilatiimaa...


Sunnuntai 25.3.2007

9.00 Toimikunnat ja SIL kertovat toimistaan
9.00 EUT: (Laukkanen/Rostedt)
-RPPL / Kansainvälinen tilanne (Rostedt)
-Määräystilanne yleensä (Laukkanen)
9.45 MT (Auranen)
- ...
10.30 SIL ajankohtaiset asiat: (Suksi)
-Verotus (Suksi)
11.00 Ruokailu / tauko
12.00 Ilmailuhallinnon terveiset (Hiedanpää / Martikainen)
13.00 Vuoden vauriot (OTK / Esko Lähteenmäki)
14.00 <- Päivien päätös
Terveisin
Tom Arppe

masal

Talvipäivät oli ja meni.  Asiaa tuli taas paljon ja monia näkökulmia sekä tarinoita kuultiin niin esittäjien kuin yleisönkin toimesta. Myös pitopaikka osoittautui toimivaksi ja yleisöä oli mukavasti paikalla niin luennoilla kuin illanvietoissakin. Kiitokset kaikille osallistujille ja erityisesti esitelmöitsijöille!

PS. jos jollakulla yleisössä on kommentoitavaa tai kehitysideoita tätä tapahtumaa koskien niin pistäkääpä kommenttia tulemaan.
Markku Salminen

pimattil

Lainaus käyttäjältä: masal - maaliskuu 26, 2007, 09:50:26PS. jos jollakulla yleisössä on kommentoitavaa tai kehitysideoita tätä tapahtumaa koskien niin pistäkääpä kommenttia tulemaan.

Juttua ja kommentteja tulee niin paljon, että heikompi antaisi jo periksi.  :tickedoff: Luulisi asioiden olevan joko hyvin tai huonosti -- molemmista kertomalla voidaan aina seuraavaa vuotta yrittää parantaa.

Mikä itseäni jäi mietityttämään oli toisen päivän lyhyys -- pari tuntia olisi voinut hyvin pidentää sitä. Juu, kotimatkallehan sitä pitää päästä ajoissa, mutta pitäisikö alunperinkin sitten tähdätä yhden päivän ohjelmaan? Jos myös ohjelma saataisiin lukkoon tarpeeksi ajoissa niin kaikki tietäisivät kuinka pitkälle sunnutaina on tarkoitus jatkaa. Aikataulu pysyi hyvin, vaikka monessa aiheessa olisi ollut varmasti juttua pidemmällekin eli parin tunnin pidennyksellä nykyisellä ohjelmalla olisi jätetty varaa venyttää nykyisiä esityksiä. Esittäjälle esitysaika, joka on vaikka 45 mins ja mikäli aihe on sellainen, että se varmasti herättää keskustelua niin varaa sille aikataulusta tunnin.

Ruokakin oli kohtalaista, mutta valikoima aika niukka. Ensi kerralla jos tuonne mennään, niin pitää tarkistaa á la cartén puolikin sen sijaan että suinpäin ottaa lounaan ja päivällisen. Itse esitystilat olivat mainiot ja ymmärtääkseni hyvinkin edulliset. Eipä sitä esitystilaa voi paljon varmaan tuolla rahalla parantaa.

Mikä voisi hyvin sopia talvipäivien ohjelmaan olisi jonkinlaiset esitykset seuraavan kesän ilmailutapahtumista. Voisi sitten vähän suunnitella mihin tulee mentyä, kun tietäisi mitä on tarjolla. Joukossa on varmasti aina jokunen uusi, jonka voisi houkutella uusiin paikkoihin ja vanhat konkarit voisivat muistella viime kesän lentojaan.

Transitio ko. paikalle tuli reissun kalleimmaksi osaksi. Paikalle ilmailun tyyliin eli lentämällä, vaikka nyt ei itse puikoissa ollutkaan. Mutta kun tarpeeksi ajoissa varaa tai sopivan tarjouksen löytää niin kilpailee jo kohtalaisesti muiden liikkumismuotojen kanssa hyvin. Tosin tuollaisella lyhyellä lennolla odotusajat kentillä kasvavat taas helposti suhteettomiksi, mutta onko sitten parempi istua junassa tai autossa?

Mitään suurempia kick-offeja tapahtuma ei antanut: en halua edelleenkään autogiroa, vaikka sitä kovin "mainostettiin". Jatketaan vanhaan malliin, kunnes jotain valmistuu ja katsotaan sitten mitä sitten....  :uglystupid2:
- Pirkka -

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod