Galleriaan lisätty Jämi 2006 kuvia

Aloittaja Toma, elokuu 15, 2006, 16:31:01

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Terve taas,

Nyt sain vihdoin ja viimein inspiraatiota laittaa ottamiani Jämi fly-in 2006 kuvia tuonna Galleria puolelle, Käykää katsomassa ja muistakaa heittää kommentteja jos jotain on ihan päin p:tä.
Yritin laittaa hieman kommentteja ja selityksiä kuviin.

Jos haluatte saada kuvianne julkaistua niin pistäkää tulemaan kommenteineen minulle niin laitan tuonne "Vierailijoiden sekä yleisiä kuvia" osastoon ja tietysti ilomoituksella kuka on ne ottanut ja kenen kuvat on.
Terveisin
Tom Arppe

Karoliina

Ilmeisesti meidän kone ei taaskaan osunut kameraan?   :huh:

Toma

Ei osunut ei, kun nyt tällä kertaa tuli räiskittyä hieman erillailla, mutta onhan U411 sentään tuolla foorumissa ja ihan hyvä kuva onkin (uskaltaa sanoa kun ei ole meikäläisen ottama vaan Jounin) pilotit jopa kyydissä survaamassa laskua, vai onkohan se nousua kun ei näy laippoja

http://www.ilmailu.org/gallery/displayimage.php?pos=-153
Terveisin
Tom Arppe

Karoliina

Juu, tuo on koululennolta vuodelta 2004 kun kone ei vielä ollut meidän. Olen oppilaana ja Veikko Lahtinen oikealla penkillä.
Siitä en osaa sanoa oliko kyseessä nousu vai lasku tuon kuvan hetkellä, laipoista sitä ei voi oikein päätellä, koska muistan että laskut tehtiin kelin puuskaisuudesta johtuen tuolla kerralla sileänä.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod