Foorumi päivitetty...

Aloittaja Toma, elokuu 04, 2006, 23:18:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Ilmailufoorumi on päivitetty uusimpaan versioon. Syy päivitykseen on että integraatiota muihin järjestelmiin on parannettu huomattavasti tässä 1.1 versiossa ja tämä onkin ensimmäinen osa suuremmasta päivityksestä jossa galleria, tiedotus ja muutkin osiot toimisivat paremmin yhteen, mutta siitä sitten hieman myöhemmin lisää.
Ainakin ne jotka ovat IT alalla tietävät että päivityksistä luvataan aina helppoja ja huolettomia, noh... muuten meni suhteellisen ok, mutta profiilissa olleet erikoisosuudet, lentolaitteeni, lentokenttäni jne. häipyivät bittiavaruuteen joten ne joudutte valitettavasti kirjoittamaan uudelleen.
Samassa rytäkässä häipyi "Oikea nimi" joten nyt on kaikkien oiva tilaisuus lisätä sinne se oikea nimenne, eli painakaa ylhäältä PROFIILI ja sen jälkeen vasemmalta "profiilin ulkoasu" ja täyttäkää lopussa olevat kentät... pahoittelut tästä  :-[

Unohtakaa äskeinen sain kutsuttua nuo bittitaivaasta takaisin, mutta kaikki halukkaat jolla ei ole oikeata nimeään näkyvillä voi silti sen kirjoittaa...

Hieman säätämistä on vielä joten jos teillä tulee vastaan
"CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.
" ja sama suomeksi...

Niin ladatkaa vain sivu uudestaan niin se ilmestyy, tiirailen juuri mistä tuo voisi johtua, näyttäisi olevan vain Profiili sivu joka kenkkuilee...

Tuokin nyt näyttää olevan kondiksessa

Ja viimeiseksi niin joudutte kirjautumaan sisään tunnuksillanne vaikka koneenne pitäisi muistaa ne koska salasana suojaus on muuttunut turvallisemmaksi.

Pitkää pinnaa toivottaen
Terveisin
Tom Arppe

Toma

#1
Tein pienen modifikaation kuvienkäsittelyyn samalla koska ainakin minun mielestä on hauskaa jos voi ladata kuvia (huom monikko) ja määritellä niille myös paikka ja kirjoittaa vaikka tekstiä jokaiselle erikseen kuvan ylä tai alapuolelle.

Tapa millä se tehdään on suraava:

Paina Lisätoiminnot ja lataa liitteet, eka on numero 1 toinen numero 2 jne...

Lisää tekstisi keskelle joku näistä tägeistä:

[attach=1] Lisää siihen kohtaan ensimmäisenä liitteenä olevan kuvan serverin asetuksilla
[attachimage=1] Lisää siihen kohtaan ensimmäisenä liitteenä olevan kuvan täysikokoisena
[attachthumb=3] Lisää siihen kohtaan kolmantena liitteenä olevan kuvan klikattavalla pienoiskuvalla (200x200)
[attachurl=2] Lisää siihen kohtaan toisen liitteenä olevan kuvan linkkinä


Tässä esimerkki kahdesta kuvasta (kukkuu.jpg ja esitys.jpg eri asetuksilla

Tässä esitys kuva on laitettu tekstin jälkeen serverin asetuksilla




Tässä kukkuu kuva klikattavana ns "thumbnailina"

Tässä sama kuva linkkinä
* kukkuu.JPG (Filesize: 111.27 kt, Dimensions: 1024x768, Views: 1247)


Ja tässä täysikokoisena:
[attachimage=2]

Nyt voi sitten tehdä hienoja kuvakertomuksia ilman että kuvat tarvitsee pitää omalla julkisella serverillä
Terveisin
Tom Arppe

pimattil

Itse sain tuota CGI-erroria ainakin useampaan otteeseen eli toivottavasti saat kuntoon.  :thumbsup:
- Pirkka -

Toma

Saitko muiltakin sivuilta kun profiili sivulta?
Terveisin
Tom Arppe

pimattil

Lainaus käyttäjältä: Toma - elokuu 05, 2006, 11:20:31
Saitko muiltakin sivuilta kun profiili sivulta?

No ainakin johonkin aiempaan tekstiini oli jäänyt parit typot ja yritin juuri äsken niitä lähteä korjaamaan ("edit"/"muokkaa") niin silloin en päässyt CGI:tä pidemmälle... Tosin tätäkin nyt editoin jo muutamaan kertaan onnistuneesti eli tiedä sitten.  :o

Ja siis nuo ensimmäisen kerran jutut tulivat lähinnä siinä loggauksen yhteydessä, kun foorumi oli juuri saanut päivityksen.
- Pirkka -

Tuomas Kuosmanen

#5
Joo, cgi-erroria pukkaa aina välillä, tuossa kun yritin logata sisään, reload tuntuu auttavan. Jotain headereista se herjaa.

"CGI "CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers."

Näyttäisi tulevan hyvin usein silloin kun ei ole vielä kirjautununeena foorumille, nytkin vaadittiin
parikynmentä reloadia. Sen jälkeen toimii hyvin kun on päässyt sisälle.

Edit: tarkennuksia

/Tuomas

Toma

Kiitoksia kommenteista, pitänee yrittää suurennuslasilla etsiskellä mistä tuokin nyt voisi johtua, joku "timeout" ilmeisesti vaivaa koska kun tuo tapahtuu niin PHP ei palauta koko sivua....

Koettakaa kestää, virittelen taas ensi yönä, nyt on liian kaunis sää... B)
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Nyt ajattelin aloittaa virittelyt, joten foorumi pätkii aika ajoin.
Päivitin juuri viimeisimpään PHP pakettiin (5.1.4) mutta ainakin minä sain toistettua tuon CGI murheen vieläkin joten tutkimukset ja PHP.ini räpellys jatkuu... Katsotaan jos saisi ISAPI modulin toimimaan se heittää hieman järkevimpiä error messuja kun tuo CGI joka on hieman tylsä... mutta nyt IT hölynpöly riittää, tiedän että ainakin 99% teistä ei kiinnosta muu kun että homma pelittää ;-) (muutama teistä taitaa tosin olla IT-kakkua lusimassa)
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Noniih, se ISAPI hommeli näyttää toimivan, ja nyt en minä ainakaan mitenkään saanut toistettua enään tuota CGI ongelmaa (johtuu varmaan siitä että nyt ei käytetä enään CGI:tä :) ) Noh, jokatapauksessa homman pitäisi pelittää nyt.

Joten nyt voikin sitten hyvillä mielin huom... siis tänään mennä veneilemään ja jatkaa sitten sitä suurempaa päivitystä joka ei kylläkään vaikuta tähän foorumiin mutta muuhun kyllä.

Ai niin, kertokaa ihmeessa jos teillä on jotain hyviä ideoita miten tätä voidaan kehittää.

Viimeiseksi pitää vielä todeta että olen ollut erittäin laiska päivittämään noita virallisia SIL:in sivuja ja se onkin nyt tuossa sitten seuraavana agendalla. Sitten se pyyntö; sinne olisi kiva saada jonkun kynäniekan tekstiä vaikka jostain kesän tapahtumista. Ymmärsin että Turun Lentokerho 60 v. - Lentäjän Pojanpoika-tapahtuma oli hyvin onnistunut, likenisikö siitä A4:nen? oikein vaikka kuvien kera. Sitten on ollut Trike06 tapahtumaa josta olisi todella hienoa saada jotain tekstiä ja miten Pudasjärven Sunny wings rally? Monta muitakin tapahtumia on ollut joten pliis! kirjoitelkaa stoori niin julkaistaan se. Onpahan sitten ensi vuonna tungosta ;-)
Valitettavasti en ole itse osallistunut noihin kun ei aina kehtaa tulla paikalle moottoripyörällä :( mutta ensi vuonna on kone kondixes ja silloin lennetään aivan varmasti joka mahdolliseen tapahtumaan.

Jos saatte stooria aikaiseksi niin otan sen intoa täristen vastaan tom :at: arppe.net osoitteessa
Terveisin
Tom Arppe

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod